Mit lehet tenni, ha a farmereim kinyúlnak?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy már az első pár mosás után kinyúlnak a farmereim, mikor megveszem pont jó, feszes, néhány mosás után, pedig 2-3 méretet is nyúlik. Vissza lehet fordítani a folyamatot? Nagyon bosszantó, mert havonta vehetek új nadrágot. Próbálkoztam már azzal, hogy veszek 10 ezres farit az hátha nem nyúlik, de a végén az is ugyan arra a sorsra jutott.2009. febr. 1. 13:35
1/2 anonim válasza:
A vászonanyagból készült nadrágok nyúlnak, és utána már nem mennek össze. Az egyetlen megoldás, ha olyat veszel, ami vásárláskor egy picit szűk, méghozzá szigorúan éhgyomorra. Én is megjártam egy párszor, mire erre rájöttem.
2/2 anonim válasza:
nekem csak mustang farmerjeim vannak, és megérik az árukat (12-20e Ft) sose nyúltak még, és a motorozást is bírják :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!