Albérletbe lehet kutyát tartani?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 16:25
31/34 A kérdező kommentje:
18;09es Hagy már énsem koptatom miatta a szám. Nehéz a felfogása nemmtehetróla. Én ilyen emberekkel nemszivesen társalgok mert nemszivesen alacsonyodok le a szintükre ennyi épp elég volt még sokis. De azér az hogy kemény 44%ban ad hasznos válaszokat az elárulja hogy menyire értelmes.
2011. jan. 14. 21:38
32/34 A kérdező kommentje:
ja de persze köszönöm a kedves 18;09esnek a védelmezö szavakat.
2011. jan. 14. 21:40
33/34 anonim válasza:
Én ismerek egy beteg nőt, aki kutyával élt egyedül társasházban (mert az a kutya olyan, aki segített neki) de elkellett vinni a kutyát, mert a szomszédok feljelentették.
34/34 anonim válasza:
Én lakástulajdonosként mindig engedem a kutya tartását. Bármilyen állatét. Azon pszichológiai okból, hogy aki állatot tart, van felelősség érzése. Sokkal fontosabb neki, hogy megbecsülje magát és az albérletet. Összeségében talán egy jobb egy ember. (Gyerekesekre ez nem mondható el általánosan.) Szóval inkább két kutya, mint egy gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!