Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérletbe lehet kutyát tartani?

Albérletbe lehet kutyát tartani?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 16:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tulajdonos vagy főbérlő hozzájárul, miért ne?

Amikor mi albérletbe kényszerültünk (építkeztünk) akkor az albérleti hirdetést eleve úgy adtuk fel, hogy nagytestű kutyával vagyunk (német juhászunk volt).Több ajánlatot is kaptunk, bár árban voltak különbségek! A kutyánkkal biztosan inkább az utcára mentem volna, de nem váltam volna meg tőle.

2011. jan. 10. 18:04
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel! 10-ből 4 helyre beengedik! (Pesten igen)

De én javaslom ,hogy most vegyél. Mert egy kölyök kutyának aki még nem tudja a szabályokat annak tényleg nem örülnek majd!

Az előző albiba nem lehetett volna kutyát vinni.De mondtuk a tulajnak ,hogy nem ugat ,nem rág,nincs vele semmi gond! És nem ismertük egymást! Az első 2 hónap alatt úgy megszerette a kutyát ,hogy játszott vele és azon gondolkozott ,hogy ő is vesz egyet. :) Majd 5 hónap után rákérdeztünk ,lehetne még egy kutyát tartani. És bele egyezett. A lakásnak mikor eljöttünk semmi baja nem volt!Pedig padló volt!Nálunk ha valaki bejön és nem látja a kutyákat azt sem tudja ,hogy vannak.Max azt hiszi gyerek van a sok kabala miatt:) mert még egyet sem rágtak szét. Persze ez az odafigyelés, a napi takarítás stb. nagyon fontos!

Mostani albérletben 2 hónapja lakunk, és tegnap találkoztunk az alattunk lakókkal. Ámult a nő ,hogy 2 kutya lakik fölöttük mert soha nem hallotta a hangjukat!

A lényeg : a séta muszáj ,hogy a kutya levezesse a felesleges energiáit. Így a lakásba kárt nem csinál!

Ha padló van akkor vegyetek rá szőnyegeket. Több kisebb a legideálisabb! Ha elmész otthonról, tegyél pelust a szőnyegre ha még nem szobatiszta! Nem drága ha gyógyszertárba veszed. Lehet hetekig nem pisil majd rá!

Ha kell még tanács szívesen válaszolok priviben!

És még annyi ha egy tulaj megbízik benned akkor becsüld meg! (kutyás témára gondolok)

Mert tényleg sok ember nem örül neki ,hogy kutyát szeretnél vinni. Mert előtte voltak rossz tapasztalataik.

Jó kutyázást és boldog együttélést!

2011. jan. 10. 18:09
 13/34 A kérdező kommentje:

most még sajnos nemtudok venni mert a szüleim nemengedik.

félek hogy nemfogok találni olyan albérletet amimegfelel és engedélyezik a kutyust.Sajnos nem Pesti vagyok ott biztos nagyobb esélyem lenne. De Mosonmagyaróvári vagyok

de azért reménykedem.

2011. jan. 10. 18:26
 14/34 A kérdező kommentje:
ja és kösz a sok választ. utolsonak ha találok majd olyan albérletet és meglesz a kutyus biztos hogy fogok irni.
2011. jan. 10. 18:27
 15/34 anonim ***** válasza:
52%
Írj, csak előbb tanuld meg hogy valahol kell hogy vége legyen a mondatnak mielőtt a másik elkezdődik, mert így elég nehéz helyesen megérteni hogy mit is akartál írni.
2011. jan. 10. 20:50
 16/34 anonim ***** válasza:
54%
Képzeld én megértettem 20:09
2011. jan. 10. 22:13
 17/34 A kérdező kommentje:

köszi hogy te érted .Hát nemtudom hogy érted hogy valahol vége kell hogy legyen a mondatnak ott a mondat végén a pont a mondat elején meg a nagybetü. Na mindegy

a kérdésere ugyse sikerült válaszolnod.

2011. jan. 10. 23:16
 18/34 anonim ***** válasza:
52%

"A kérdező kommentje:

mi szerintem panelba fogunk költözni a párommal. de nagyon vágyom egy kutyusra 18éves vagyok és pici gyrek korom ota szerettem volna kutyát de a szüleim soha nem vettek ezért megfogattam ha elköltözöm veszek magamnak egyet kétszobás lakásba mennénk szoval nem egy pici garzonrol lenne szó. és csak egy ks mopszot szeretnék szóval nemis nagytestü kutyárol van szó. és azt olvastam róla hogy nincs nagy mozgás igénye lusta. szoval a napi 34 séta elég lenne neki."

Hol itt a mondat elején a nagybetű?

2011. jan. 11. 07:40
 19/34 A kérdező kommentje:
Szöveget elemezni vagy az oldalon vagy válaszolni a feltett kérdésekre?
2011. jan. 11. 18:47
 20/34 anonim ***** válasza:
11%

Válaszolhatok is, merthogy eddig csak általában a nagyon tapasztalatlan önfejű tini korosztály okoskodott itt. A szöveget sem elemezni akartam csak figyelmeztettelek hogy tanulj meg írni mert sületlenségeket írsz - ebből ítélve még nagyon fiatal vagy és főleg tapasztalatlan. Azt írod hogy: "szoval a napi 34 séta elég lenne neki."

- napi 34-szer nem is pisilhet egy kutya, mert akkor már beteg. Na jó de ezt hagyjuk. Aki nem tud írni azt úgy hívják analfabéta.

Két lakásom van amit albérletbe kiadok. Vagy az kell hogy az illető dolgozzon, vagy személyes találkozás a szüleivel akik dolgoznak. Mert amíg TE nem keresel pénzt, amíg más etet és öltöztet csak a szád nagy de felelősségérzeted nincsen. Ami pedig a kutyát illeti, amit kiadok az lakás és nem ÓL. Kutya kertes ház udvarára ki való. Ha kutyával vagy bármi más állattal akarsz élni akkor tákolj össze egy ólat magadnak és fizetned sem kell érte. Szóval a válasz: NEM lehet albérletben kutya. Az hogy a sok 12-13 éves gyerek a válaszával eddig félrevezetett az egy dolog de a valóság az más.

Próbáljunk szavazni - javaslom hogy nyugodtan nyomja meg a piros kezecskét itt a válaszom mellett mindenki aki szertetne állattal ólban lakni. Köszönöm.

2011. jan. 12. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!