Albérletbe lehet kutyát tartani?
18:09-es vagyok és 23 éves lány!
Vannak ilyen beteg emberek mint te! de szerencsére van jó pár kivétel :)
Pesten pl. 10 albérlőből 6 tart kutyát ! A saját lakás tulajdonosok 70 %-a tart háziállatot lakásban!Én beszélgetek velük, én látom mennyi kutya van.Akár lakásokba ,akár utcán!
Egy tuti,te nem vagy észnél!
Én 18 éves vagyok nemhiszem hogy nagyonfiatal.
és véletlen irtam a 34et. Ha figyeltélvolna alatta javítottam 3-4re.
ja és csak sajnálni tudlak hogy nemtudod felfogni a dolgokat itt az analfabta csak tevagy okostojás.
A párommal költözöm össze és énis dolgozom meg öis.
Ennyit rólad te idióta.
18:09 vagyok.
Ha nem láttad volna nem iskolás ,hanem dolgozik.
Nem kell általánosítani. Én és nagyon sok ember lehajol és felveszi a kutyájuk után a piszkot.
És csak figyeld meg ,hogy legtöbb esetben a nagykutyások akik nem veszik fel.
Kutyás vagyok és engem is idegesít ha valaki csak végignézi utána otthagyja. Én nézem a környezetet, az embereket és a kutyákat! Senkinek sem jók ezek a kutyagazdik.De nem mindenki ilyen!És szerintem ő sem ilyen gazdi lesz!
Szerintem te nem tudod ,hogy van ez csak feltételezed.
Még annyit ,hogy ha panelbe ha kertbe van kutya mindkét helyen össze kell szendi a piszkot!Ez nem mentesíti a gazdit ,hogy nem kell felszedni! Mi is kertes házból költöztünk , és ott is összeszedtem! Igényesség!
A kutya felelősség!
Különben meglátszik az "agresszív kismalac"-típusú reakciódból hogy az elért 18-dik életév nem mindig feltétele a felnőttéválásnak. Te kérdeztél én válaszoltam. Nagyon gyerekes reakció leidiótázni azt aki nem azt válaszolja akérdésedre amit TE elvársz.
Magyarra fordítva: olyan is van hogy NEM LEHET albérletben kutyát tartani.
18:09 es vagyok
Kedves utolsó,szerintem te voltál az aki kezdte a sértegetést!
Be is másolom:
Válaszolhatok is, merthogy eddig csak általában a nagyon tapasztalatlan önfejű tini korosztály okoskodott itt. A szöveget sem elemezni akartam csak figyelmeztettelek hogy tanulj meg írni mert sületlenségeket írsz - ebből ítélve még nagyon fiatal vagy és főleg tapasztalatlan.
S ebben hol is van a sértés?
(Megint jön az agresszív kismalac?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!