Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérletbe lehet kutyát tartani?

Albérletbe lehet kutyát tartani?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 16:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
50%

18:09-es vagyok és 23 éves lány!

Vannak ilyen beteg emberek mint te! de szerencsére van jó pár kivétel :)

Pesten pl. 10 albérlőből 6 tart kutyát ! A saját lakás tulajdonosok 70 %-a tart háziállatot lakásban!Én beszélgetek velük, én látom mennyi kutya van.Akár lakásokba ,akár utcán!

Egy tuti,te nem vagy észnél!

2011. jan. 12. 11:32
 22/34 A kérdező kommentje:

Én 18 éves vagyok nemhiszem hogy nagyonfiatal.

és véletlen irtam a 34et. Ha figyeltélvolna alatta javítottam 3-4re.

2011. jan. 12. 12:46
 23/34 A kérdező kommentje:

ja és csak sajnálni tudlak hogy nemtudod felfogni a dolgokat itt az analfabta csak tevagy okostojás.

A párommal költözöm össze és énis dolgozom meg öis.

Ennyit rólad te idióta.

2011. jan. 12. 12:49
 24/34 anonim ***** válasza:
28%
Látom kérdező hogy ma nem volt nehéz nap az iskolában, elég hamar hazaértél. Elég baj hogy panelban tart annyi ember kutyát. Aztán ha kimész a házad elé tele van mindenütt kutyasz@r. Ez nem beteg, ez a normális? Kíváncsi lennék ha kutyád lenne hányszor hajolnál le felszedni a sz@rját.
2011. jan. 12. 14:30
 25/34 A kérdező kommentje:
dolgozok drága még mindig nemfogtadfel. nemjárok suliba
2011. jan. 12. 14:31
 26/34 A kérdező kommentje:
anyiszorszor hajolnákle a kutyám piszkáért ahányszor kell ne magadbolindulki szánalom.
2011. jan. 12. 14:33
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

18:09 vagyok.

Ha nem láttad volna nem iskolás ,hanem dolgozik.

Nem kell általánosítani. Én és nagyon sok ember lehajol és felveszi a kutyájuk után a piszkot.

És csak figyeld meg ,hogy legtöbb esetben a nagykutyások akik nem veszik fel.

Kutyás vagyok és engem is idegesít ha valaki csak végignézi utána otthagyja. Én nézem a környezetet, az embereket és a kutyákat! Senkinek sem jók ezek a kutyagazdik.De nem mindenki ilyen!És szerintem ő sem ilyen gazdi lesz!

Szerintem te nem tudod ,hogy van ez csak feltételezed.

Még annyit ,hogy ha panelbe ha kertbe van kutya mindkét helyen össze kell szendi a piszkot!Ez nem mentesíti a gazdit ,hogy nem kell felszedni! Mi is kertes házból költöztünk , és ott is összeszedtem! Igényesség!

A kutya felelősség!

2011. jan. 12. 14:38
 28/34 anonim ***** válasza:
37%

Különben meglátszik az "agresszív kismalac"-típusú reakciódból hogy az elért 18-dik életév nem mindig feltétele a felnőttéválásnak. Te kérdeztél én válaszoltam. Nagyon gyerekes reakció leidiótázni azt aki nem azt válaszolja akérdésedre amit TE elvársz.

Magyarra fordítva: olyan is van hogy NEM LEHET albérletben kutyát tartani.

2011. jan. 13. 20:52
 29/34 anonim ***** válasza:
50%

18:09 es vagyok

Kedves utolsó,szerintem te voltál az aki kezdte a sértegetést!

Be is másolom:

Válaszolhatok is, merthogy eddig csak általában a nagyon tapasztalatlan önfejű tini korosztály okoskodott itt. A szöveget sem elemezni akartam csak figyelmeztettelek hogy tanulj meg írni mert sületlenségeket írsz - ebből ítélve még nagyon fiatal vagy és főleg tapasztalatlan.

2011. jan. 13. 21:55
 30/34 anonim ***** válasza:
23%

S ebben hol is van a sértés?

(Megint jön az agresszív kismalac?)

2011. jan. 14. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!