Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » VALAKI SEGÍTSEN! Nagy bajban...

VALAKI SEGÍTSEN! Nagy bajban vagyok!?

Figyelt kérdés
Csináltam pattogatott kukoricát és sajnos 3-as fokozaton maradt, a 2-es helyett és most nagyon büdös van! mennyi idő múlva szellőzik ki? Kinyitottam 3 ablakot! S.O.S.
2011. jan. 9. 19:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nekem igenis nagy baj, nagyon nagyon büdös van... nem az az égett szag, hanem valami más.... :S minden átvette a szagát, még a hajam meg a ruhám is :S:S:S:S
2011. jan. 9. 19:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ha nagyon-nagyon kétségbe vagy esve, akk nagy szellőztetés után égess egy rakat füstölőt vagy illatos gyertyát vagy legeslegrosszabb esetben valami illatosító spray-t. Takarítsd ki a mikrót, moss hajat, öltözz át és kész :P
2011. jan. 9. 19:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Hidd el anyukád is járhatott volna így.Majd kiszellőzik a lakás hamarosan.Szoktam olyat csinálni illatosítóként, hogy egy konyharuhát baáztatok öblítőbe és a radiátorra teszem.
2011. jan. 9. 19:44
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket :)
2011. jan. 9. 19:47
 15/17 anonim ***** válasza:
huzatot kéne csinálni,így a füstös szag hamar kimegy..
2011. jan. 9. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Mikrós pattogatott kukoricát csináltál? Azt ,ha jól csinálod és nem égeted meg, akkor is erős az illata

.Még másnap is érezni a lakásban az illatát.

2011. jan. 9. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:

kereszthuzat, és forralj egy lábasban ecetes vizet.

kimegy a szag, csak idő kell.

ja, és egy ilyen miatt ne ess kétségbe.

2011. jan. 9. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!