Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bajban vagyok zenefelvevéssel....

Bajban vagyok zenefelvevéssel. Valaki segítsen?

Figyelt kérdés
Bajban vagyok Farsangi bálra kellene felvennem zenét DE: amióta windows 7-em lett XP helyett nemtudom felvenni windows movie makerrel a zenéket ugyanis nincs olyan funkció hogy : sztereó keverő . Csak mikrofon vagy vonalbemenet. Nagyon kellene egy zenefelvevő progi . Segítsetek plz *-* mit csináljak?
2010. febr. 5. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

talán ez segít. Amúgy honnan szeretnél felvenni?

2010. febr. 5. 14:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát akárhonnan :D .. mondjuk legtöbbször youtube-ról szoktam felvenni a zenéket .
2010. febr. 5. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Youtuberól a zenét leszedni talán ezzel a legegyszerűbb.

[link]

2010. febr. 5. 17:25
 4/4 anonim ***** válasza:

YouTube-ról letölteni kismillió lehetőség van. A keresőbe beírod balra alul és válogathatsz a megoldások közül. Mp3-ba ments!

Amúgy nekem is eltűnt a sztereó keverő és nagyon bosszantó, mert én is használtam a hangkártyán átmenő jel rögzítésére...

2010. febr. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!