Lehetséges hogy házat építsek valaha úgy hogy nem veszek fel hitelt?
Van olyan köztetek akinek sikerült hitel nélkül házat építeni és nem gazdag szülők gyereke és nem is örökölt?
Meddig tartott? mekkora ház? mennyiből épült? hogy kerested meg rá a pénzt?
Persze Magyarországon gondoltam a házépítést, tudom hogy nyugaton egyszerűbb.
esetleg vegyél egy halom autó nyereménybetétkönyvet az otp-nél.
ha nyersz, akkor kérheted a kesst is, nem csak a kocsit.
a lottó csak kidobott pénz, parasztvakítás, (de mint azt a 4-6-os villamos reklámfelületéről megtudtuk, ha lottózol, akkor azzal is építed az országot. na kössz, nem elég az adóm, már ilyen hülyeségek kellennek ahhoz, hogy a csóringereket rávegyék a felesleges pénzkidobásra?)
mondjuk ha minden hónapban veszel egy 10 vagy 5 ezres betétkönyvet, akkor előbb-utóbb csak kihúzzák a tiedet. ismerek pár embert, aki már nyert.
ja, és mellette azért nem árt félretenni még valami normálisabb megtakarítási cuccba.
Egyenlőre ne beszéljünk többesszámba hogy ti, mert nincs párom és nem úgy néz ki hogy mostanában lesz.
Tudom hogy könnyebb 2 fizetésből félrerakni.
Hitel azért se jöhet majd szóba mert ha én nem tudom fizetni akkor ki fizeti helyettem ha egyedül élek. Azért remélem nem egyedül fogok élni...
Figyelj, azt nem tudjuk, mi lesz később. Mikor találsz párt, stb.
Az szinte biztos, hogy ahhoz, hogy később ne kelljen hitelt felvenni, most kell félretenni. Tegyél félre, amennyit tudsz úgy, hogy még azért kényelmesen élsz. Aztán meglátjuk, hogy lesz.
És járj nyitott szemmel a világban. Egy csomó lehetőség van arra, hogy csökkentsd a kiadásaid. Ha keresed ezeket, meg fogod találni.
Ellenben ha te is úgy állsz hozzá, mint sokan az itt válaszolók közül is, hogy "ezt nem lehet megoldani", akkor valóban nem fog sikerülni. De magad veszed el magadtól az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!