Páramentesítő készülék kinél milyen vált be?
Túl sok a pára a lakásunkban ami kb 120nm-es. Sajnos már a penész is megjelent.
A sok páramentesítő közül nem tudok választani.
Akinek van leírná a márkáját. Igaz az hogy ha beállítod rajta hogy 50% legyen a pára a lakásba az annyi is lesz?
Majdnem egy évig szenvedtem a penésszel én is, akkor fogyott e a türelmem, amikor már szó szerint folyt a falon a víz.
Próbáltam Ceresitet, hetente Savóval fújkáltam, de volt előtte hypo és ecetes víz is, de valahogy mindig megjelent a következő héten is.
Sok utánajárás és keresgélés után vettünk egy elektromos páramentesítőt, Zibro DD 108 márkanevűt. Nekem egy másik volt szimpatikus, de a férjem rajong a japán termékekért, így ezt választottuk, hozzá kell tennem, hogy nem volt olyan olcsó, mint a fent írt Hauserek.
Az első héten napi kétszer kellett cserélni a 3 literes tartályát. Van rajta egy olyan "Auto" funkció, ami méri a páratartalmat, és ha 55% fölé megy azonnal bekapcsol, majd ha levitte 45-re, akkor automatikusan ki.
Mivel mostanában már nem kapcsolgat annyit, próbaképpen átvittük anyósomékhoz, az öreg, dohos kis lakásból két nap alatt 14 liter vizet szívott ki, még a szomszéd nénik is a csodájára jártak.
Én a MIDEA páramentesítőt ajánlom, nekem egy nap alatt 19 liter vizet szipoltyúzott ki a lakásomból!
Sajnos eladtuk, mert azt hittük már nem fog kelleni!
Most megint vásárolok egyet!
Sziasztok!
Nálunk nem kifejeztetten a penész a probléma, hanem maguk a falak is vizesek, tehát salétrom kicsapódás jelentkezett.
Erre a problémára, használható egy ilyen készülék?
Köszönettel:
Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!