Lakásbiztosítást kötni kötelező?
Már régóta nyaggatnak telefonon különféle biztosítási ügynökök, hogy kössek lakásbiztosítást, mert azt mondják 2011-től kötelező lesz!
Ez most tényleg igaz?
Akkor miért nem hallok róla a híradóban, rádióban, interneten.
Tud erről valaki valamit?
Ezek a "hiénák" bármit bevetnek,hogy eladjanak----még HAZUDNAK is.
Vagy "tervezz" jó hosszú beszélgetést az ilyenekkel.
Vagy mondd,hogy már van kettő !
Lakásbiztosítás kötése CSAK akkor,és ott,ahol dolgozik ismerős,rokon,vagy netán családtag.
Középtávú(3-4) évre "jó biznisz" !
Szerintem mindenképpen érdemes kötni!
Mikor először betörtek hozzánk, még nekünk sem volt!
És utólag nagyon bántuk, mert annyi ráfordítást megér, hogyha ilyen gond van, akkor enyhítse a veszteségeiteket!
Vagy pl. beázás, üvegtörés...bármi előfordulhat.
Ettől függetlenül azt gondolom, hogy ha az ember akar valamit, akkor megkeresi a módját, hogy elintézze.
Én sem szeretem, ha rám akarnak tukmálni valamit!
Arról amúgy még nem hallottam, hogy kötelezővé tennék, de én már azon sem lepődnék meg! :D
Nem, de én kötöttem, mert tök jól lehet pénzt keresni vele....kisebb károkért nem jönnek ki ellenőrizni, jól el lehet kamuzgatni, csak okosan kell, h ne legyen túl föltűnő.
Kár, h mostanában nem volt vihar, már jó lenne, ha leröpülne megint pár cserép a tetőről hehehe xD Persze csak a biztosító felé.....ők kifizetik a kárt (ami meg sem történt)
Mindenkinek ajánlom a lakásbiztosítást!!!!!!!
üdv
Én ezt találtam:
, csak azt nem értem, miért Román pénznemben szabják ki a büntetést.
Igaz az impulzus.ro oldal is román oldalra utal.
Más találatok is a Románokról szóltak.
Most ez Magyarországra is érvényes lesz?
19.06 !
Erről(is)beszélek !!! (18.46)
Nézd, a magyar nyelvű, de .ro-ra végződő oldalak, azok első sorban az Erdélyi/Székelyföldi magyaroknak szólnak.
Magyar nyelvűek, de értelemszerűen tartalmilag a román viszonyokhoz, a román törvényekhez igazodnak.....tehát ha egy ilyen oldalon azt olvasod, h xy mostantól kötelező, akkor az azt jelenti, h Romániában, de nem Magyarországon.
A pénzösszegek természetesen román lejben vannak megadva, mivel az ott élő emberek lejben keresik meg a pénzüket.
A bumm.sk nevű hírportál hasonló, csak az (első sorban) Felvidéki magyaroknak szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!