Mivel lehetne egy kicsit a felső szomszédot bosszantani?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki lebunkóz, leszögezem, hogy nagyon nyugodt, kedves emberek vagyunk. De kb 1 éve új lakók költöztek fölénk (panel). Nem akarom részletezni, de azóta szinte velük élünk, szinte egy perc nyugtunk sincs. Mivel lehetne Őket egy kicsit bosszantani?2011. jan. 1. 18:22
11/17 anonim válasza:
Ha a bosszantáson töröd a fejed,nem azon hogy megoldjad a problémát és megbeszéld velük hogy vegyenek vissza kicsit a hangerőből akkor semmivel nem vagy külömb mint Ők!
Nem lehet hogy csak azt lesitek hogy miként lehet valakibe belekötni és most végre akadt valaki?Erre van pofád még segitséget is kérni hozzá!Az ilyen embereket akkor lássam ha a hátam közepét!
12/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó két hozzászóló! Nekünk soha nem volt még problémánk sem a lakókkal, sem más emberekkel.Úgy gondolom, hogy ha mi tiszteletbe tudjuk tartani, hogy rajtunk kívül mások is laknak a házban, akkor ugyanezt elvárom másoktól is. És igenis kedves, nyugodt emberek vagyunk. Nem tudom, hogy jöttök ahhoz, hogy megítéljetek pár mondatból. Csak tudod baromi rossz, hogy nincs egy nyugodt percünk sem a saját lakásunkban. Fizetjük keményen a lakáshitelt, és szinte menekülünk a lakásunkból. És a bosszantás szó alatt nem valami brutális dologra gondoltam. És ha elolvastad volna amit írtam, akkor nem írnád azt, hogy először megbeszélnéd Velük a problémát. Mert úgy kezdtük, hogy normálisan közöltük ezt Velük. Azért kíváncsi lennék, hogy Ti mit csinálnátok ilyen esetben?
2011. jan. 2. 10:34
13/17 anonim válasza:
A villanyórás vagyok:
Nekem az a tapasztalatom, hogy primitív emberek ellen csak az erőszak használ.Ha többször elmondok valamit és nem értik akkor kár minden szó.Marad az üvöltés, és a fenyegetés.
14/17 anonim válasza:
Azzal jól föltudnád bosszantani Őket ha bekapnád helyettük a fa..omat!!Mert biztosan irigyek is!Ti meg olyanok vagytok mint a ma született bárány.Pedig már rég birkák vagytok ha visszabosszantáson töritek a fejeteket.Normális ember nem így oldja meg a problémát.Szerintem meg nincs is más csak jobb kérdés nem jutott eszedbe!!
15/17 anonim válasza:
Azok akik meg hirtelen úgy érzik, hogy a bosszúállás nem megoldás és beteges gondolkodás stb árulják már el mit kellene kezdeni azokkal a szomszédokkal akik nem tudnak tekintettel lenni a másikra. Talán az lenne a szép ugye, hogy egy éjszakás meló után menjek fel hozzájuk és könyörögjek, hogy ne ugrabugráljanak, zörögjenek, kiabáljanak, szaladgáljanak, ne húzzák dobálják a bútorokat, ne bömböltessék a házimozit.... Menjek fel és térdeljek le, nyaljam ki a seggüket talán még fizessék is valami illetéket vagy adót, hogy tartsák tiszteletben a másik szomszéd nyugalmát? Mert az ugye már nem egyértelmű egyeseknek manapság, hogy esetleg élnek rajtuk kívül még olyan emberek akik mindezt megteszik anélkül, hogy figyelmeztetnék őket!
16/17 Kockasajt123 válasza:
Kedves kérdező!
Van aki csak okoskodik, mert nem járt ebben a cipőben. Kívánok neki egy olyan szomszédot, mint aki fölötted lakik.
17/17 ʙiA ◘♥◘ válasza:
Egy cipőben járunk,vagy jártunk,nem tudom 6 éve mennyit változtak a szomszédaid..épp arra kerestem én is választ,mivel lehetne az én szomszédaimat is megnevelni,mivel felettem 2 gyerek lakik,1 fiú és 1 lány.Akár hiszitek,akár nem,a lány a rendetlen,minden nap azt kell hallgatnunk anyummal,hogy ugrál,visít,szerintem még kosarazik is,ami 7végére a duplájára fokozódik.Sokat tanulok a gyerekekről tőlük,pl. azt is megtanultam,hogy a gyerekek nem alszanak 7végente,hanem gyorsan korán felkelnek,bekapcsolnak egy ütős,ritmusos és táncolható zenét a youtube-on,és máris kezdődhet a móka!És mielőtt bárkiben felötlene a kérdés,hogy vajon szóltunk-e már nekik?Azt hiszen ez a kérdés is pipa.Anyum felkiabált,megkocogtatta tollal! a radiátorcsövet,hátha hallgat a gyerek.Szerintem most is hülyének fogtok tartani,mivel képzeljétek a gyerek visszakocogtatta a radiátorcsövet,és még jobban elkezdett ugrálni,sőt még nevetett is :) Na most akkor kedves "barbárokvagyunk,nemtudunkcivilizáltmódjáralerendezniavitákat" válaszoló :) ezzel te mit kezdenél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!