Budapesten hol jó élni? Melyik kerültetett szeretitek a legjobban? Miért?
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!!!!!! Végre valaki, aki még így gondolja! :):):):):)
Én a 17ben nőttem fel és habár messze volt, kiesett, mégis szerettem. És nem volt borzasztó, ahogy sokan mondják. :D
Bár szerintem a legjobb a 14. kerület kertes része a legjobb, mert az már nem belváros, de mégis könnyen elérhető onnan a központ, viszont nyugis is, mert már kertvárosias.
én 3. kerületi vagyok
persze nem békási, nem kaszási és nem pók utcai lakótelepi, hanem családiházas.. az a tuti
nyugis hely és jó arcok laknak errefelé
Én Zuglóban élek, szeretem, mert közel a metró, mégis nyugisabb környék. Laktam sok helyen, még a 6. kerületet szerettem, mert olyan elit:) A 8. azért volt jó, mert olcsó és érdekes.
Amit nem szerettem, az a 13., a Duna plázánál laktam és hiába volt közel a metró, egy év volt, mire bárhova eljutottem..
11! 11! 11! :D
bocs, lokálpatrióta vagyok, imádok itt élni, el sem tudnám képzelni máshol :D
van egy csomó kertes rész, panelos, meg régi bérházas is.
a budai kerületek közt a legsokszínűbb és nem olyan drága, viszont biztonságos.
sokféle vásárlási szórakozási lehetőség van, fél órán belül eljutsz a legfontosabb helyekre a városban, de kirándulni is könnyen el tudsz menni innen a budai hegyekbe.
laktam már a 22ben is. na, az az igazi világvége. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!