Hogyan alakul ki az az illat, amikor bemegyek valahová és mindig érzem?
Sok mindenből tevődik össze, kezdve a saját testetek illatától a gyakran főzött ételeken át a mosószerekig, dezodorokig.
Minden lakásnak van egy saját, jellegzetes illata. Az ott lakók nem érzik, mert ezek számukra természetes illatok. De bárki más érezni fogja.
Te a saját lakásod saját illatát jó esetben soha nem fogod érezni. De mindenki másét igen. És ők sem érzik a sajátjukat, de te az övékét igen.
Szóval hidd el, a te lakásodnak is van egy illata. De sajnos azt soha nem fogod érezni.
Egyébként én albérletben lakom már jó ideje, nálunk azt vettem észre, hogy a mi szobánknak nem érzem az illatát, de ha valamiért bemegyek a lakótársam szobájába, azt már nagyon is. A közös helyiségek változó. Számomra ez is azt bizonyítja, amit fent leírtam.
amikor a nap végén hazaérek én azért érzem kb fél percig a lakásom illatát, mivel abban a percben épp az az új. utána már hozzászokik az orrom.
nos, én imádom ezt az illatot, sosem büdös vagy állott a szag. mindig párologtatok valami jó illatot, sok öblítőt használok, majdnem naponta mosok.
szerencsére már mások is megjegyezték, h nálam mindig jó illat van a lakásban.
szóval mikor hazaérsz, szippants jó mélyen a levegőbe, és érezni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!