Mit tegyek, hogy kellemes illat-levegő legyen?
Nem akarlak elkeseríteni, de ha cigizel, akkor TE MAGAD viszed be a kellemetlen szagot a lakásba. Aki nem dohányzik, úgyis megérzi, ha belép hozzád.
(Sokáig cigiztem, ezért írtam ezt. Amióta leszoktam, azóta érzem én is, mennyire büdös.)
A legjobb szobaillatosító egyébként szerintem a füstölő, vagy párologtass illóolajat.
Ja, megint én: vagy egy termék Eucasol spray (ez levegő fertőtlenítő, és nagyon kellemes illata van).
Ez az:
Azt se felejtsd el,hogy napjàban többször kell szellöztetned,perzse nem akkor amikor épp cigizel...
Bàr nàlam két fajta légfrissitö ,megtalàlhato(egy amit bekell dugni a konnektorba(ambi pur)
van kifejezetten szagmentesitésre,és van egy ami automatikusan müködik,te àllitod be az idöt hpogy milyen gyakran frisitsen.
A màsik ötlet:vannak textilfrissitö sprayk,de az se rossz ha függönyt gyakrabban mosol,esetleg a porszivö zsàkjàba veszel illatosito gyöngyöket.
Az illoolaj se rossz ötlet,de az is lehet hogy szönyeged van?Mert akkor àm az àtvehette a szagot,és akkor sajnos sokmindent nem tehetsz,mig a szönyeg ki nincs tisztitva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!