Másoknak is van újság a wc-ben?
Ez nagyon jó kérdés! Én is fel akartam már tenni hasonlót.
Ugyanis én nagyon megdöbbentem, mikor egyik ismerősöm saját bevallása szerint könyvet szokott olvasni a wc-n.
De én ezt nem is értem! Mért a wc a legalkalmasabb hely erre? Kényelmetlen a kemény wc-deszka, büdös van, hideg van. És mikor van arra idő? Elvégzi az illető a dolgát és utána még ücsörög egy kicsit?!
Ezt soha nem fogom megérteni... Én a wc-n elvégzem a dolgomat. Ez nem több mint 1, legfeljebb 1,5 perc. És kijövök.
Nem sokkal kényelmesebb a meleg szobában egy kényelmes fotelban ülve olvasni, mint a wc-n?
Nálunk is van!:) Betű nélkül nekem sem jön ki!:))) Vettem a külön wc-be ez szép, kovácsoltvas újságtartó és abban tartom őket!
Ezt azért nem úgy kell elképzelni,hogy a büdösben ülök! Meg nálunk fűtés van a wc-ben is! Bemegyek, olvasgatok kicsit, elvégzem a dolgom és kijövök. Tehát a gyengébbek kedvéért, először olvasok és csak utána jön a többi!:)
régen, kisebb koromban szerettem a wc-n olvasni, aztán rájöttem, h milyen hüleség már ott ülni a xarszagban még fél órát.
mostanra már tökélyre fejlesztettem az expressz-sza.rást :D
még szinte le se ülök, már kint is van.
de egyébként is kicsi a fürdő (egybe van a wc, a csap meg a zuhanykabin) szóval be se lehetne lépni, ha még az újságok is ott tornyosulnának.
olvasni a kanapén szeretek, vagy a konyhában bagó+kv mellett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!