Ha albérletben vagyunk és elromlott a gázkonvektor, akkor a javíttatást kinek kell fizetni: tulaj vagy bérlő?
Az a legtisztäbb, hogy akkor vegyen egy uj konvektort, es ha elköltözik viheti magäval!
Majd meglätjuk kinek mekkora szäja lesz akkor, ha netän egyszer eljut arra a szintre, hogy legyen egy kiado lakäsa...Mert most ugye a lo ket ellenkezö oldalän ällunk
Én egy főbérlő vagyok,én fizetem(ném),ha találnák megbízható,pontos szerelőt,mert ismerős nincs.Így hát magam javítom.
Mi a baja a készüléknek ?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A konvektor már ősrégi, az őrláng állandóan elalszik. Ha sikerül is bekapcsolni, 1-2 max. 3 órát bír. Éjszakára le is zárjuk teljesen, nem lehet tudni, mikor adja meg magát az éjszaka folyamán. Mióta feltettem a kérdést, már két szerelő is volt, de nem vagyok benne biztos, hogy szakemberek, mert ahogy a beszélgetésből kiderült, a tulajnak az emberei lehettek. Már szóltunk egy ismerősnek, de azért csak most, mert nem akartunk bekavarni előtte a tulajnak, ha neki van szerelője, de ez már így nem játék. Az lenne a legjobb, ha lecserélné a konvektort, de ezt most hogy hozzuk fel neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!