Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha albérletben vagyunk és...

Ha albérletben vagyunk és elromlott a gázkonvektor, akkor a javíttatást kinek kell fizetni: tulaj vagy bérlő?

Figyelt kérdés
A tulaj szólt a szerelőnek.
2010. dec. 13. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem kötöd ki külön a bérleti szerződésben,hogy a bérlő fizeti a tartozékok meghibásodását.
2010. dec. 13. 12:31
 12/15 anonim ***** válasza:
A tul. amikor kigyúrta a bérleti dijjat gondolom füthetőként adta ki.Hogy a konv. elromlott mert mondjuk egy idős volt a nagyanyámmal arról bérlő nem tehet.És ha elköltöznek leszerelhetik?Azt meg a tul. nem engedné.
2010. dec. 13. 13:03
 13/15 anonim ***** válasza:
44%

Az a legtisztäbb, hogy akkor vegyen egy uj konvektort, es ha elköltözik viheti magäval!

Majd meglätjuk kinek mekkora szäja lesz akkor, ha netän egyszer eljut arra a szintre, hogy legyen egy kiado lakäsa...Mert most ugye a lo ket ellenkezö oldalän ällunk

2010. dec. 13. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Én egy főbérlő vagyok,én fizetem(ném),ha találnák megbízható,pontos szerelőt,mert ismerős nincs.Így hát magam javítom.

Mi a baja a készüléknek ?

2010. dec. 14. 14:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A konvektor már ősrégi, az őrláng állandóan elalszik. Ha sikerül is bekapcsolni, 1-2 max. 3 órát bír. Éjszakára le is zárjuk teljesen, nem lehet tudni, mikor adja meg magát az éjszaka folyamán. Mióta feltettem a kérdést, már két szerelő is volt, de nem vagyok benne biztos, hogy szakemberek, mert ahogy a beszélgetésből kiderült, a tulajnak az emberei lehettek. Már szóltunk egy ismerősnek, de azért csak most, mert nem akartunk bekavarni előtte a tulajnak, ha neki van szerelője, de ez már így nem játék. Az lenne a legjobb, ha lecserélné a konvektort, de ezt most hogy hozzuk fel neki?

2010. dec. 15. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!