Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ma éjjel kettőkor hívott...

Ma éjjel kettőkor hívott valaki vonalas telefonon. Hogyan deríthetném ki ki volt az?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 06:05
 1/3 anonim válasza:

A: veszel egy kijelzös telefont (ha nincs)

B: felhivod a szolgaltatot, hogy ki volt az, persze az okkal, hogy jo ismerösöd es nem emlekszel a szamara(persze csak ha szammal hivott, nem rejtve)

C: ha rejtett szam volt, akkkor nem adjak ki, egyetlen megmaradt lehetöseg sajnos: jelentsd fel, es akkor kesöbb megtudod! :(

Üdv : Alex

2010. dec. 13. 06:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Felhívod a tudakozót és megmondod, hogy ehhez a számhoz kérnél egy nevet. Ha mázlid van és nincs titkosítva az adata, akkor megmondja. Vagy!

[link]

ezen a linken! Ez pénzedbe sem kerül.

2010. dec. 13. 07:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is volt már. Mobilon hívogatott többször is valaki rejtett számról, mindig éjjel 2-3 körül. Aztán hála istennek leszokott rólam az illető már egy ideje.

Meg egy dunaújvárosi nő is hívogatott. Igaz ő normálisabb időpontban. "Csak" éjjel 10-11 körül. Neki kiírta a számát a mobilom, onnan tudom, hogy kicsoda. Nem ismerem, soha nem is voltam Dunaújvárosban. Az tőlem kb 150km. Ő csak ritkán hív, kb évente egyszer. Lehet eltéveszti a számot vagy nem tudom.

2010. dec. 13. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!