Ma éjjel kettőkor hívott valaki vonalas telefonon. Hogyan deríthetném ki ki volt az?
A: veszel egy kijelzös telefont (ha nincs)
B: felhivod a szolgaltatot, hogy ki volt az, persze az okkal, hogy jo ismerösöd es nem emlekszel a szamara(persze csak ha szammal hivott, nem rejtve)
C: ha rejtett szam volt, akkkor nem adjak ki, egyetlen megmaradt lehetöseg sajnos: jelentsd fel, es akkor kesöbb megtudod! :(
Üdv : Alex
Felhívod a tudakozót és megmondod, hogy ehhez a számhoz kérnél egy nevet. Ha mázlid van és nincs titkosítva az adata, akkor megmondja. Vagy!
ezen a linken! Ez pénzedbe sem kerül.
Ilyen velem is volt már. Mobilon hívogatott többször is valaki rejtett számról, mindig éjjel 2-3 körül. Aztán hála istennek leszokott rólam az illető már egy ideje.
Meg egy dunaújvárosi nő is hívogatott. Igaz ő normálisabb időpontban. "Csak" éjjel 10-11 körül. Neki kiírta a számát a mobilom, onnan tudom, hogy kicsoda. Nem ismerem, soha nem is voltam Dunaújvárosban. Az tőlem kb 150km. Ő csak ritkán hív, kb évente egyszer. Lehet eltéveszti a számot vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!