Mit tennél, ha panelban az alatt lakótól a szellőzőn át állandóan jönne az étolaj szag?
Figyelt kérdés
Sajnos én eléggé undorodom az étolaj szagától, és az alattunk lakó állandóan süt és jön a szag. Olyankor büdös van az egész lakásban és órák alatt sem tudom kiszellőztetni, ami ebben az időben nem nagy öröm. Ráadásul rakódik le a falakon. Persze mikor megvettük a lakást még nem tudtuk mitől ennyire zsírossal a szobák falai. Mit tegyek? Nem szeretnék haragba lenni velük, de ez rettentően irritál.2009. jan. 18. 17:57
11/13 anonim válasza:
Én a helyedben, simán csak annyit tennék, hogy vennék egy csomó tücsköt díszállat kereskedésben, és valahogy (pl. ajtón lévő levélbedobón keresztül) bejuttatnám a szomszédhoz őket! :D Ha ö kib**zik veled akkor így remekül viszonozhatod! Éjjel ugyanis nagyon hangosan ciripelnek a tücskök! :DDDD
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szóltunk a közösképviselőnek és várjuk, mi fog történni.
Igazából én is arra gondoltam, hogy a közös légaknába nem ildomos ilyensmit bekötni, nem is értem miért nem abba a szellőzőbe kötötték, ami közvetlenül az utcára nyomja a szagot...
Már csak az a kérdés, mi a helyzet, ha a közös képviselő nem intézkedik...
2009. jan. 23. 21:07
13/13 A kérdező kommentje:
A tücskös válasz is jópofa volt, de sajnos nincs levélbedobó nyílás az ajtajukon! :-DDD
2009. jan. 23. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!