Mit tennél, ha panelban az alatt lakótól a szellőzőn át állandóan jönne az étolaj szag?
Én is egy panelben lakom albérletben, és ott nálunk a wc-ből árad förtelmes cigiszag, mert a szomszéd reggelente órákig dohányzik a wc-n ülve. néha olyan undorító cigiszagra kelek, mintha a mi lakásunkban gyújtottak volna rá. ezt a szellőzőt hol lehet beszerezni? és én be tudom magamnak szerelni, vagy szerelőt kell hívni?
egyébként a szomszéddal sajnos semmit nem tudsz csinálni. szíve joga ilyesmit csinálnia a saját lakásában:S
Szellőző ventillátort bárhol lehet venni. A belső (tehát a légakna felőli) oldalra meg egy hasonló zsaluval ellátott rácsot kell szerelni (bocs de hirtelen csak szögletest találtam)
A WC-ben a ventillátort rá lehet kötni a lámpára, a konyhában meg összekötni az elszívóval. Ha dolgozik a motor, akkor felemelkedik a zsalu, ha leáll, akkor lezár, és a szagok nem jönnek át.
Apropó! Valószínűleg a szomszéd is belekötötte az elszívóját a felszálló légaknába, de mivel azon nincs semmi ami elszívná a szagokat ezért mindenhol bemegy a többi lakásba. Ezek a szellőzők csak gravitációval működnek, ha valaki beleköt egy elszívót, akkor a többiekkel szúr ki!
Ilyen ventillátorokat TILOS bekötni - pont azért, mert a másikhoz nyomja be az elhasznált levegőt.
Valami olyan zsalut próbálj meg inkább, ami csak az egyik irányba engedi a levegőt. Van ilyen, csak meg kell keresni.
Utolso te mirol beszelsz miert lenne tilos bekotni? Nekunk is, es meg millio panellakonak ilyen van!!!!!
Kotessel be te is, ha neked meg nincs, pa!
20:48
Pont az a baj, hogy valószínűleg valaki már belekötötte az elszívóját a légaknába! Ha nem hajlandó kikötni, akkor nincs más! Vagy bedugózni a szellőzőt, vagy a többieknek is bekötni a sajátjukat.
Tévedés - irány a gondnok vagy a közös képviselő.
Ki fogják köttetni vele. Mivel TÉNYLEG tilos ilyet bekötni.
Hello!
Nem túl guszta megoldás, de mivel terhesen mindenféle szagtól undorodtam kénytelen voltam....
A férjem egyik elhasznált pólóját betettem egy nejlonba és zsupsz betömtem a lukat. Nekünk volt benne valami előtte is de azon is átjött a szag, dettó ugyanez a fürdőszobában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!