Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit kértek karácsonyra? És...

Mit kértek karácsonyra? És kutattátok már ki az ajándékotokat és rájöttek h kikutattad? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Én nintendot szeretnék hozzá való játékkal de már megvan ott van a szekrénytetején...:)

XD

de már tudják h megtaláltam...12/L

2010. nov. 30. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

gyerekként mindig kikutattam,igy egy idő után vagy utolsó pillanatban vették meg az ajándékom vagy feltették a padlásra (pókok miatt oda sose mentem) vagy kivitték nagyimhoz

most már szülőktől nincs meglepi,hanem amit kérek,azt kapom,idén pl egy elegáns szövetkabátot (40ezer)

páromtól meglepi,de azt meg nem tudom kikutatni,a szüleinél pihen az ajándék,ott meg nem lehet kutakodni:D

23/N

2010. nov. 30. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
40ezer? wtflol
2010. nov. 30. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

első vagyok

hosszú,majdnem földig érő vastag szövetkabárnál ez az ár olcsó...

nem 1 évre kapom,jó esetben meglesz 15 év mulva is...

2010. nov. 30. 19:47
 4/8 anonim válasza:
Hát az enyém még nics meg mert 1-2 éve már úgy kapom meg az ajándékot hogy előre megkapom pénzt: mamáék 10ezer, szülők 10ezer stb, és bemegyek valamelyik plázába,hipermarkketbe ahol az összegyűlt pénzből megveszem amit szeretnék. Ebben az évben egy PS3
2010. nov. 30. 19:57
 5/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy én már olyan régóta nem kapok semmit, hogy annyi minden "összegyűlt", hogy az meg már túl sok lenne, szóval újfent nem kérek inkább semmit.
2010. nov. 30. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:

A fiam is kutatott már az ajándék után. Én viszont vagyok olyan leleményes, hogy a munkahelyemen csomagolom be, tehát eleve becsomagolva hozom haza. Ugyanúgy nem tudja visszacsomagolni, ahogy én. Tavaly kikutatta az ajándékot, ki is bontotta, én meg rájöttem. Volt nagy meglepetés amikor karácsony reggelén mégsem az volt a csomagban, amit eredetileg talált. Én ugyanis vettem egy másik játékot, hogy mégis legyen meglepetés (persze azt is megkapta, amit eredetileg a csomagban talált).

Idén viszont már nem viszem haza idő előtt az ajándékokat, bezártam a munkahelyi szekrényembe. 23-án viszem majd csak haza, akkor már nem kell túl sokáig rejtegetni a gyerekek elől.

2010. nov. 30. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:

ja mondjuk azt nem vettem figyelembe hogy 23 éves vagy :D

én amúgy nem kérek semmi komolyat, inkább pénzt hogy használható dolgot tudjak venni. persze ezen kívül még kapok pár dolgot biztosan :D

2010. nov. 30. 22:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat....:)de anyuék észrevették ahogy felállok az ágyra és megnézem hogy milyen a nintendo mert a dobozán látszik hogy barna vagy vörös színű én barnát akartam és barna is....kicsit leszídtak...XD
2010. dec. 1. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!