Mit kértek karácsonyra? És kutattátok már ki az ajándékotokat és rájöttek h kikutattad? (bővebben lent)
Én nintendot szeretnék hozzá való játékkal de már megvan ott van a szekrénytetején...:)
XD
de már tudják h megtaláltam...12/L
gyerekként mindig kikutattam,igy egy idő után vagy utolsó pillanatban vették meg az ajándékom vagy feltették a padlásra (pókok miatt oda sose mentem) vagy kivitték nagyimhoz
most már szülőktől nincs meglepi,hanem amit kérek,azt kapom,idén pl egy elegáns szövetkabátot (40ezer)
páromtól meglepi,de azt meg nem tudom kikutatni,a szüleinél pihen az ajándék,ott meg nem lehet kutakodni:D
23/N
első vagyok
hosszú,majdnem földig érő vastag szövetkabárnál ez az ár olcsó...
nem 1 évre kapom,jó esetben meglesz 15 év mulva is...
A fiam is kutatott már az ajándék után. Én viszont vagyok olyan leleményes, hogy a munkahelyemen csomagolom be, tehát eleve becsomagolva hozom haza. Ugyanúgy nem tudja visszacsomagolni, ahogy én. Tavaly kikutatta az ajándékot, ki is bontotta, én meg rájöttem. Volt nagy meglepetés amikor karácsony reggelén mégsem az volt a csomagban, amit eredetileg talált. Én ugyanis vettem egy másik játékot, hogy mégis legyen meglepetés (persze azt is megkapta, amit eredetileg a csomagban talált).
Idén viszont már nem viszem haza idő előtt az ajándékokat, bezártam a munkahelyi szekrényembe. 23-án viszem majd csak haza, akkor már nem kell túl sokáig rejtegetni a gyerekek elől.
ja mondjuk azt nem vettem figyelembe hogy 23 éves vagy :D
én amúgy nem kérek semmi komolyat, inkább pénzt hogy használható dolgot tudjak venni. persze ezen kívül még kapok pár dolgot biztosan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!