Van olyan illatgyertya, aminek tényleg érezni is az illatát?
Figyelt kérdés
Ha meggyújtok egy illatgyertyát nem lehet érezni az illatot, amit egyébként valamennyire lehet, hogy ha magát a gyertyát megszagolod. De nem terjed a szobában. Ha elfújom akkor egy kicsit de akkor is leginkább csak a füstszag és az se sokáig.
Sokfélét kipróbáltam már, de lehet, hogy van, ami tényleg jó.
Tud valaki ilyet?
2010. nov. 29. 14:49
1/3 anonim válasza:
Mi most vettünk a tescoban 300 forintért 10 db-os csomagos narancsillatú mécsesgyertyát (az alapterülete akkora mint egy mécsesé, csak kb.2-3 mécsesnyi magas kis hengergyertya. Különösen szeretem, mert elfér a mécsestartókban), nagyon finom illata van, beteríti a szobát, igaz, én kettesével égetem.
2/3 anonim válasza:
Nekem a Brise jött be.
De ha megfogadsz egy tanácsot, több illatból is veszel, mert 2-3 nap után megszokod az illatát, és nem fogod érezni.
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki a Yankee Candle termékeit, ha igazán minőségű illatgyertyákat szeretnél! Az alábbi oldalt javaslom, nagy választék és vannak olcsóbb termékek, meg olykor akciók is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!