Folyékony mosószer ami engedi érvényesülni az öblítő illatát is?
Nekünk anno volt egy Gorenje mosógépünk, abba bármit önthettél és bármennyit, egyszerűen NEM VOLT öblítőillata, sajnos úgy mosott...
Régebben, amíg port használtál, volt vmi kombináció, ami bejött?
Tomi folyékony + fehér Lenor.
Amúgy amelyik mosógépnél kijön az öblítő illata, az mossa ki rendesen a ruhákat.
nekem megmarad a szekrényben is a mosószer illat, enyhe ecetes vízzel öblítem.
fekete dreftet használok, tekintve, hogy kb csak sötét vagy fekete ruháink vannak. jól megmarad az illata.
Tomi-lenor. Korábban is és most is.
Volt illatuk a ruháknak, igaz, hogy nem áradozó, de azért mikor megszagoltam elpakoláskor, éreztem. Most nem. Egy fajta lenor tartotta nálam az illatát, még ha hetekig vagy hónapokig is a szekrényben volt a ruha, csak azt most nem kaptam. Bár folyékonnyal még nem próbáltam azt.
Az jó hír viszont, hogy ez az illatmentesség a mosógépet dicséri:)
Vagy félre értettem, hogy "kijön az öblítő illata"?
A ruhából jön ki, tehát nem érződik, vagy kijön, mint kihanggsúlyozódik, tehát érződik rendesen?:)
A fekete dreftet már több helyen is olvastam, hogy dicsérik.
Először értetted jól! :)
Kijön, azaz nem marad a ruhában.
Lehet hogy az adagolással van baj? Mekkora töltet, és mennyit adsz hozzá mosószerből és öblítőből?
A mosódió gél nem szürkíti a ruhákat? Csak mert itt olvastam már ilyet is.
Nincsennek nagyon szennyeződött ruháink, tehát nem sok mosószerrel mosok, viszont az öblítőt tele öntöm. Igaz hígítva, kb. három literre.
Én 1 kupak mosószert teszek 6kg ruhához, és 1 kupak öblítőt.
Ez a normál használatú ruhákra vonatkozik, és mindig nagyon illatosak így is, mindenki mondja, hogy jó illat van tőle a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!