Megy most nálatok a fűtés?
Megy, a maximumon.
Sajnos nálunk nem újították fel a panelt, hanem csak felszereltek hőmennyiségmérőt. Ezzel párhuzamosan viszont lejjebb vették a fűtés hatásfokát, hiába van maximumon a radiátor, reggelre átfagyok, folyik az orrom, minden bajom van. Gondolom, ezt már arra kalibrálták, hogy a szigetelt házakat kifűtse, de nálunk sem ablakcsere, sem szigetelés nem volt még :(
17:53-nak
Mi lenne? Magasabb lesz a gázszámla. Pontosan ugyanúgy 23 fokra lesz kifűtve a lakás, mint most.
még szép! :D
panelszerűben lakom, le lehet csavarni, ha valaki nem igényli, de akkor is ugyanannyit fizetnék, szóval inkább felrakom maxra :D
sajnos így sem szaladgálunk bikiniben, de legalább nem fagy be a hátsó felünk :D
a pénz tényleg nagy úr, egyszer laktam egy olyan helyen, hogy hiába csavartam fel a konvektort, kb csak a pénzt vitte, de megfagytunk. (szar ház, szar szigetelés, alattunk fűtetlen tároló)
most laknak alattam, jobb a szigetelés is, fényévekkel jobban érzem magam, igaz kifizetek 25 ropit, de legalább nem a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!