Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnám kideríteni, hogy...

Hogy tudnám kideríteni, hogy melyik szomszéd mászkál éjjel kopogós cipőben?

Figyelt kérdés
Már égnek áll a hajam, minden nap este 9-10 után veszi fel valaki a kopogós cipőjét és kb. éjfél-1-ig abban mászkál a panelban. Szerintem az alattunk lakó az, de a közösképviselő jó ismerőse és azt mondja, hogy nincs az illetőnek olyan papucsa, ami kopogna. Felettünk kisgyerekesek tutira nem mászkálnak ilyen cipőben alvó gyerek mellett. Mit csináljak? Írjam ki a faliújságra?
2010. nov. 25. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én teljesen megértem a kedves Kérdezőt. Mi is voltunk hasonló cipőben: focizás, kopogás (szintén tűsarkúban), állandó fürdés (így a víz őrületes csobogása), stb. mindez késő esténként.

Szerintem úgy tudod kideríteni, hogy amikor hallod, hogy felvette a kopogós cipőt, kimész a lépcsőházba és hallgatózol (alattatok, felettetek). És szerintem nyugodtan szólj neki, mert az ilyen házak lakóinak vannak íratlan szabályai!

2010. nov. 27. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Mindentöl függetlenül el nem tudom képzelni, hogy vakai AZÉRT felvesz TÜSARKÚ cipöt, hogy FÖZZÖN! Ez igy teljesen értelemetlen ötlet, normális ember a házimunkát KÉNYELMES cipöben végzi.

Ezen kivül egy gyereket nem kell tökéletes csendben tartani, a normális háztartási zajok nem zavarhatják. NEkem 4 gyerekem nött fel igy, és soha sem ébredtek felarra, hogy valaki kinyit vagy becsuk egy ajtót, mégha hangosabban is teszi.

Ha viszont téged ennyire zavar, akkor ne lakj panelban - mivel ott sokan laknak egybe, ezért mindig vannak hangosabb zajok is. Aki ennyire kényes a zajokra, az költözzön tanyára, ott nincsenek szomszédok.

2010. nov. 27. 14:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem tűsarkú cipőre gondolok én sem, esetleg valamilyen elkopott sarkú papucsra, ami ezáltal kopog. Elég rossz alvó egyébként a babánk, nem tudok mit csinálni neki, hogy ne ébredjen fel, ha nincs a mélyalvás fázisában, azonnal kipattan a szeme, ha bármilyen zaj van. Kvázi születése óta a babánk is ebben a zajban van és nem szokott hozzá, ő ilyen típus, minta ahogy én is. Vannak felnőttek is, aki mellett "ágyút lehet durrogtatni", hát mi nem vagyunk ilyenek. Egyébként egy stesszes munkahelyem óta veszem én is észre ezt magamon, hogy szinte állandóan ugrásra kész vagyok.

Az éjszakai kopogás engem zavar, az egésznapos nyüzsi után az ember idegrendszere is szeretne pihenni és míg egy átlag ember este már nyugovóra tér, mivel jobb esetben megy reggel dolgozni, alattunk a mammer ilyenkor éled fel.

2010. nov. 29. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:
23%

PEdig meg kell szokni... Kiköltözhetsz kertvárosba is... Reggel hatkor elkezd valaki füvet nyírni. Tuti, hogy kerítést, vagy valamit fúrni is kell. A gyerekek kint üvöltöznek az utcán. A kutyk ugatnak, akárhányszor elsétál valaki az utcán, pláne, ha a postás (ugye az reggel korán), szórólapos, vagy kutyasétáltató az. Ja és mindezt ugye hétvégén, este és reggel, mert egyébkor nincs otthon senki.

Panelban is megvannak a zajok. Sok mindent nem tehetsz, ha szólsz, valószínűleg csak kétszer úgy fog és direkt kopogni. Szedjél magne b6-ot, mert neked az idegeiddel vannak bajok, állítólag használ. Vagy valóban költözz el egy mindentől messze lévő tanyára. Ott meg a tücskök és a szomszédos tanyán a kombájn meg a traktor meg a vonat fog zavarni. Más együtt tud élni ezzel, gyerekek milliói nőttek fel így, és nem lett semmi bajuk. Nem mindig örülök én se, mikor az alattam lakó értelmi fogyatékos gyerek elkezd üvöltözni, vagy mellettünk a tüdőbeteg bácsi kopog, vagy a másik szomszéd cigányok ölik egymást az albérletben, de ez van, el kell fogadni.

2010. nov. 29. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!