Hogy tudnám kideríteni, hogy melyik szomszéd mászkál éjjel kopogós cipőben?
Te el tudod képzelni, hogy valaki este 9-töl éjjel 1-ig mászkál a lakásban folyamatosan, és egy külön erre szolgáló kopogós papucsban? Mert szerintem valami más lehet, ami ilyen zajt okoz, nem mászkálás - esetleg rossz vizvezeték vagy valami más hasonló dolog. (Meg MINEK mászkálna valaki éjjel több órán keresztül?)
Egyébként a zajok általában lefelé vagy oldaltra hallatszanak, alulról nem igazán.
Hallatszanak alulról!
A míg panelban laktam, minden este hallottam, hogy az alattam lakó a fürdőkádban szabadul meg a kipufogógázaitól!
Tudom, hogy ő volt, mert jó nagyokat röhögött is utána!
Nem egyfolytában hallom. Szerintem kimegy a konyába, visszamegy a szobába, átmegy a másik szobába. Állandóan éjjel főz, szerintem ki-be mászkál a konyha és a szoba között. A szobában ugye szőnyeg van, ott nem kopog, de az előszobában és a konyhában járólap van.
Hallani, ahogy kopog a cipője, aztán ajtó nyikorgást hallok, ebből gondolom, hogy csak a cipője kopoghat valakinek.
Én sem gondoltam, hogy felfelé is ennyire terjednek a hangok. Kisbabánk van és nem egyszer felébred már, hogy alattunk rossz az egyik szobaajtó és azt meg rángatni szokta. Tudja és nem csinál annak sem semmit.
Én már kész vagyok idegileg ettől a paneltól.
Hogy kell egy pár hónapos babát úgy nevelni, hogy tudjon zajban aludni??? Ne haragudj, de normális vagy te? Lehet a te gyereked vonyítani szokott, de nálunk ez sincs. És mivel fogalmad sincs, hogy a mammer mennyire hangosan rángatja azt az ajtót, szerintem inkább ne osztogass ilyen hülye tanácsokat, hogy bömböltessem a tv-t, amikor alszik a babánk. És ez a szomorú, hogy a panelban ilyen emberek élnek, akik szerint elfogadható, sőt természetes, hogy valaki éjjel kopogós cipőben mászkál a lakásában és hangosan kell a tv-t is hallgatni, stb.
Miért gondolják egyébként egyes felnőttek, hogy a gyerekeknek mindent tűrni és viselniük kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!