Írnátok-e véleményt a termosztátos kádcsapokról?
Igen használható, de látatlanban azt javaslom vízszerelő.
Nem szabad gagyit venni, eben a kategóriában már nem. Sajnos drága mulatság, de a Grohe-nak szokott jó akciója lenni, pl. egy zuhanyszettet is adnak a termosztátos csaptelephez stb..kb..40 ezer körül van.
Azt kell tudni, hogy több típusa van, a lényeg, hogy az egyik oldalon le lehet szabályozni a hőfokot , ez általáában 38 C. Ha ennél magasabb hőfokot akarunk, akkor le kell nyomni egy biztonsági gombot és úgy lehet tovább tekerni. A másik oldalon a vízmennyiséget lehet szabályozni, az elv ugyanez, ez az ECOstat mód, ami környezetkímélőt jelent. Az alapmodelleken általában nincs hővédelem, tehát a meleg oldalon meleg lehet a fém, de az emeltebb szintűeknek már van.
Én GROHE-t javaslom, hogy azt vegyél, persze nem kell az elit kategoriáját, elég az alap is, ezek olcsók(Eurosmart, Eurostyle). Azt kell tudni róla, hogy az egész csaptelep egy gyárban készül Németországban, egyetlen alkatrésze sem készül máshol pl. Kínában. A Hansgrohe régen egy volt a Grohéval, csak kivált és ez már kínában készül.
A Grohe garancia is olyan, ha meghibásodik valami rajta egy robbantott rajz alapján lehet kérni az alkatrészt, nem kell az egész csaptelep kicserélni. Nézd meg a Grohe Eurosmart csaptelepeit, ez az alapverzió és ez olcsóbb.remélem segítettem.
Őszintén megmondva nagy divat mostanság, de nekem a hagyományos is jó.A Grohe-nál még annyit, hogy van benn egy kis érzékelő is, ami azt csinálja, hogy ha vízingadozás van, századmásodperc alatt reagál és nem engedi a víznyomást, sem a hőmérsékletet leesni, folyamatos marad a vízátfolyás.
Köszi a tanácsot...!
Az igazság az,hogy ismeretlen terület-egyelőre.
Az ősszel 2 hetet tölthettem Svédországban,ott szinte mindenhol csak tusolnak,itt-ott van kád.És szinte mindenütt termosztátos csap.igaz,ott villany van--nálunk gáz/kombi kazán/.
Azóta érdekel az egész.Annyit hallottam eddig,hogy még egy plusz melegvízkört kellene beépíteni,hogy a melegvízcsap megnyitásakor ne a kazántól induljon,hanem állandó forgásban legyen....vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!