Házibuli. A szleim nem tudnak róla. Mire figyeljek?
Szerintem baromi kicsi az esélye, hogy ne bukj le.
Minden olyan tárgyat pakolj el, amiért kár lenne. Talán még a szőnyeget is felszedném a helyedben. 25 ittas fiatal tud ám rumlit csinálni. A takarításon sok múlik. Mennyi időd lesz rá? Sokáig maradnak a szüleid? A szomszédok nem fognak beköpni?
Azért van rá esély! Csak mindenkivel értesd meg, hogy vigyázni kell, és senki ne hozzon magával idegeneket! Mi egyszer így basztunk reá. Nem fontos túlzottan hányós bulit csinálni, akkor menni fog. Azért a WC felé legyen szabad az út! ;)
Jó bulit! Rock'n Roll!
ha az előszobában lesz a buli a többi szobát én bezárnám
emlékszem mi is minden hülyeséget csináltunk mások fürdőszobájában
Szólj előre mindenkinek, hogy aki jön tartson valamennyire mértéket (ne kelljen már más hányását kotornod mindenhonnan) és a legjobb barátaid vedd rá, hogy segítsenek takarítani. Fontos viszont az is, hogy ne legyen túl nagy rend!!! Tudom, őrülten hangzik, de egyszer haverom szülei ezért jöttek rá, hogy buli volt...
Másik, hogy törékeny, értékes, sérülékeny tárgyakat tedd el.
Jó bulizást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!