Hogy szoktátok a függönyt kimosni?
Figyelt kérdés
Géppel vagy kézzel? Nem a régi hagyományosról van szó azokról a vastagokról nem is a "tejfüggönyről" hanem kb a kettő között. Ha géppel a kézi mosás programon?
Tapasztalatokat várnék!
2010. nov. 19. 15:13
1/8 anonim válasza:
Kimelo programmal 30fokon es nem begyurom hanem osszehajtogatom.
2/8 anonim válasza:
Én géppel szoktam mosni kézi mosás programon,és nekem ikea-s függönyöm van csak 30 fokon és nem szabad centrifugázni kül semmi baj nem lesz vele :)
3/8 anonim válasza:
berakom a gépbe kímélő mosásra, 30 fokra, és kimosom.
nem értem, miért kell ezt túlbonyolítani...
már 10 éve bírja.
ja, és centrifugázni is szoktam, attól sem lett még semmi baja.
4/8 A kérdező kommentje:
CSak azért kérdeztem mert most veszek új függönyt és nagyon féltem. A "régi" függönyömet a gépben szoktam mosni de sok helyen összement egy kicsit a szál amit persze szét lehet huzkodni valahogy dehát azért zavaró. Úgy gondolom ha kézzel mosnám akkor is sérülhetne meg ha gépbe akkor ne centrizzem ki? akkor meg folyik belőle a víz rendesen csavargatni meg ugy tudom nem szabad.
2010. nov. 19. 15:39
5/8 anonim válasza:
én van mikor direkt jó magas hmű programra rakom, hogy tuti tiszta legyen, és ki is centizem mindig, különben árvíz lenne a szobában:-)
6/8 anonim válasza:
Én géppel, gyapjúmosáson 40 fokon szoktam, az a kíméletesebb.
7/8 anonim válasza:
Én vékony ágyneműhuzatba szoktam beletenni és így simán kibírja a centrifugálást is, pedig csipkés függöny.
8/8 A kérdező kommentje:
Oké. Szerintem én is ágyneműhuzatba fogom beletenni.Attól félek, hogy összehuzodik a szál.
2010. nov. 19. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!