Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy szoktátok a függönyt...

Hogy szoktátok a függönyt kimosni?

Figyelt kérdés

Géppel vagy kézzel? Nem a régi hagyományosról van szó azokról a vastagokról nem is a "tejfüggönyről" hanem kb a kettő között. Ha géppel a kézi mosás programon?

Tapasztalatokat várnék!

2010. nov. 19. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Kimelo programmal 30fokon es nem begyurom hanem osszehajtogatom.
2010. nov. 19. 15:17
 2/8 anonim válasza:
Én géppel szoktam mosni kézi mosás programon,és nekem ikea-s függönyöm van csak 30 fokon és nem szabad centrifugázni kül semmi baj nem lesz vele :)
2010. nov. 19. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:

berakom a gépbe kímélő mosásra, 30 fokra, és kimosom.

nem értem, miért kell ezt túlbonyolítani...

már 10 éve bírja.

ja, és centrifugázni is szoktam, attól sem lett még semmi baja.

2010. nov. 19. 15:31
 4/8 A kérdező kommentje:
CSak azért kérdeztem mert most veszek új függönyt és nagyon féltem. A "régi" függönyömet a gépben szoktam mosni de sok helyen összement egy kicsit a szál amit persze szét lehet huzkodni valahogy dehát azért zavaró. Úgy gondolom ha kézzel mosnám akkor is sérülhetne meg ha gépbe akkor ne centrizzem ki? akkor meg folyik belőle a víz rendesen csavargatni meg ugy tudom nem szabad.
2010. nov. 19. 15:39
 5/8 anonim ***** válasza:
én van mikor direkt jó magas hmű programra rakom, hogy tuti tiszta legyen, és ki is centizem mindig, különben árvíz lenne a szobában:-)
2010. nov. 19. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Én géppel, gyapjúmosáson 40 fokon szoktam, az a kíméletesebb.
2010. nov. 19. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én vékony ágyneműhuzatba szoktam beletenni és így simán kibírja a centrifugálást is, pedig csipkés függöny.
2010. nov. 19. 20:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké. Szerintem én is ágyneműhuzatba fogom beletenni.Attól félek, hogy összehuzodik a szál.
2010. nov. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!