Mit tegyek hogy ne fogyasszunk 4776m3 gázt egy évben?
51000res a gázszámla minden hónapban.
Itt középtájon van egy táblázat és a 4000 m3 felett fogyasztók nincsenek is rajta tehát kb a top 1%-ban lehetünk fogyasztásilag. És ez egy kb 160m3-es családi kertes ház. Akármennyire nem korszerüek a nyílászárók szerintem ez extrém. Mit tegyek? gas.hu-ra váltással épp hogy meg tudom fékezni a gázárnövelés %-át.
ne haragudj, de ez extrém sok
én dolgoztam a főgáznál, ez rengeteg fogyasztás, emelett egy 160 m2-es házban élünk négyen, két picivel, tehát kell rendesen fűteni és télen van 40e-es számlánk egy régi házban, régi nyílászárókkal. Én pedig egész nap itthon a gyerekekkel, tehát még azt sem tehetem, hogy reggel lekapcsolom és este, amikor haza értünk, befűtök.
Meg kéne nézetni a kazánt, a gázórát, vagy rossz valami vagy valaki tőletek lopja a gázt
Hú, ez nagyon sok! Nálatok valami baj van!
Nekem 150 m2 a ház, félig régi nyílászárókkal, hőszigetelve, 1 éves kazánnal. Az éves gázszámlám nem több 300 ezernél. Ebből 3 téli hónap 120. Akkor én még ne is szóljak semmit, tegyem össze a kezem. Nincs hideg, 22.5-re van állítva a termosztát. A m3-t nem tudom, de jóval kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!