Bűz a konyhában? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár hónapja észrevettük a férjemmel,hogy olyan fura szag jön a konyhából. Ilyen záptojásszag szerű. Azt hittük, hogy esetleg valami kaja becsúszott a konyhaszekrény mögé és azért. Leszedtük az alját, de nem volt semmi. Utána azt tippeltük, hogy biztos a mosogatógép kiállásából jön a szag, mert még nincs beszerelve, csak a helye van meg neki. Betömtük a nyílás a vízvezetékszerelő tanácsára, de csak lehet érezni. Most már rájöttem,hogy a mosogató felől jön, de a szerelő szerint onnan nem jöhet, mert ugye azt mindig használom, tehát van benne víz. Pedig én tényleg onnan érzem! Van esetleg valakinek tippje,hogy mi lehet? Mit csinálhatnánk?2010. nov. 10. 10:39
2/8 anonim válasza:
Esetleg próbálj bele erős lefolyótisztítót önteni és úgy hagyni éjszakára, de szerintem ennél komolyabb lesz a probléma.
3/8 anonim válasza:
Attól, mert használod, még simán jöhet onnan, nekünk is volt hasonló, csak a fürdőszobában. Öntöttem bele jó sok flóraszeptet és elmúlt. Legjobb, ha veszel valami jó kis lefolyótisztítót és azt töltöd a lefolyóba, mert lehet, hogy valami kajadarab fennakadt. Az igazán jó lefolyótisztítók az ilyen darabkákat is feloldják.
4/8 anonim válasza:
Esetleg a mosogató alatt,ami van nem tudom mi a neve,(ha eldugul azt szoktuk lecsavarni)azt néztétek már?Lehet lefolyt valami és nem tud távozni onnan,fennakadt.Nekem is szokott büdös lenni néha.Ilyenkor lefolyótisztítót használok.
5/8 A kérdező kommentje:
Húú! Köszi! Eddig teljesen meg voltam róla győződve, hogy csak akkor lehet büdös, ha nincs benne víz. Ezért nem is értettem. De akkor veszek lefolyótisztítót! Ha nem hat, akkor szétszedjük azt a valamit (én sem tudom mi a neve), amit az utolsó írt!
2010. nov. 10. 11:09
6/8 anonim válasza:
Mi is eszméletlen sokáig kerestük, hogy mi lehet a gond a konyhában. Míg végül a hőtő volt az. A mai hűtőszekrények ugye leengedik magukat. Így a víz lefolyik. Viszont!! a befagyott, megolvadt húslé is lefolyik a hűtő alatt lévő tálcába. Igen nehezen sikerül kiszedni, mert gyárilag oda van rögzítve, de végül meglett az elviselhetetlen bűz forrása. Nézz utána, ez is lehet a gond.
7/8 anonim válasza:
A mosogatóból visszajön a csatonaszag, mert innen is odafolyik a viz.Az a valami szerintem a bűzelzáró. Azt is leszedhetitek, csak vigyázzatok, hogy jól rakjátok vissza,különben alul minden elázhat. Nekünk egyszer elrepedt a cső,s folyt alul a viz, s csak később vettük észre, mi történt.A mosogatóba önts szódát/ csodaszóda néven lehet kapni/és arra forró vizet, az segit.
8/8 anonim válasza:
Le kell csavarni a bűzelzárót a mosogató lefolyónál, sajnos szét kell szedni. Ez büdösödik, mert az ételmaradékok nem mennek le teljesen , sőt dugulást is okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!