Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bűz a konyhában? Mitől lehet?

Bűz a konyhában? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Pár hónapja észrevettük a férjemmel,hogy olyan fura szag jön a konyhából. Ilyen záptojásszag szerű. Azt hittük, hogy esetleg valami kaja becsúszott a konyhaszekrény mögé és azért. Leszedtük az alját, de nem volt semmi. Utána azt tippeltük, hogy biztos a mosogatógép kiállásából jön a szag, mert még nincs beszerelve, csak a helye van meg neki. Betömtük a nyílás a vízvezetékszerelő tanácsára, de csak lehet érezni. Most már rájöttem,hogy a mosogató felől jön, de a szerelő szerint onnan nem jöhet, mert ugye azt mindig használom, tehát van benne víz. Pedig én tényleg onnan érzem! Van esetleg valakinek tippje,hogy mi lehet? Mit csinálhatnánk?
2010. nov. 10. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Hívtok egy másik szerelőt.
2010. nov. 10. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbálj bele erős lefolyótisztítót önteni és úgy hagyni éjszakára, de szerintem ennél komolyabb lesz a probléma.
2010. nov. 10. 10:56
 3/8 anonim válasza:
100%
Attól, mert használod, még simán jöhet onnan, nekünk is volt hasonló, csak a fürdőszobában. Öntöttem bele jó sok flóraszeptet és elmúlt. Legjobb, ha veszel valami jó kis lefolyótisztítót és azt töltöd a lefolyóba, mert lehet, hogy valami kajadarab fennakadt. Az igazán jó lefolyótisztítók az ilyen darabkákat is feloldják.
2010. nov. 10. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a mosogató alatt,ami van nem tudom mi a neve,(ha eldugul azt szoktuk lecsavarni)azt néztétek már?Lehet lefolyt valami és nem tud távozni onnan,fennakadt.Nekem is szokott büdös lenni néha.Ilyenkor lefolyótisztítót használok.
2010. nov. 10. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Húú! Köszi! Eddig teljesen meg voltam róla győződve, hogy csak akkor lehet büdös, ha nincs benne víz. Ezért nem is értettem. De akkor veszek lefolyótisztítót! Ha nem hat, akkor szétszedjük azt a valamit (én sem tudom mi a neve), amit az utolsó írt!
2010. nov. 10. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is eszméletlen sokáig kerestük, hogy mi lehet a gond a konyhában. Míg végül a hőtő volt az. A mai hűtőszekrények ugye leengedik magukat. Így a víz lefolyik. Viszont!! a befagyott, megolvadt húslé is lefolyik a hűtő alatt lévő tálcába. Igen nehezen sikerül kiszedni, mert gyárilag oda van rögzítve, de végül meglett az elviselhetetlen bűz forrása. Nézz utána, ez is lehet a gond.
2010. nov. 10. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A mosogatóból visszajön a csatonaszag, mert innen is odafolyik a viz.Az a valami szerintem a bűzelzáró. Azt is leszedhetitek, csak vigyázzatok, hogy jól rakjátok vissza,különben alul minden elázhat. Nekünk egyszer elrepedt a cső,s folyt alul a viz, s csak később vettük észre, mi történt.A mosogatóba önts szódát/ csodaszóda néven lehet kapni/és arra forró vizet, az segit.
2010. nov. 10. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Le kell csavarni a bűzelzárót a mosogató lefolyónál, sajnos szét kell szedni. Ez büdösödik, mert az ételmaradékok nem mennek le teljesen , sőt dugulást is okozhat.
2010. nov. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!