Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tényleg nem szabad este 7 kor...

Tényleg nem szabad este 7 kor egy panelben mosógépet használni?

Figyelt kérdés

7 kor centrifugáz. Új nekem ez a helyzet. Egy kertes házból ahol 100m-en belül nincs szomszéd költöztem panelba. Eddig maga a menyország minden is sokkal jobb kivéve hogy ha este 6 után mosok akkor egyből kopogtat a szomszéd hogy állítsam le.

Ez mindenhol így van? Fogadjam el vagy "illegális" 18 óra után mosni?

jan. 28. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Van a társasháznak szabályzata. Abból kérj egy p3ldányt a közös képviselőtől. Ha az nem tartalmazza, akkor a helyi önkormányzat oldalán keress rá a csendrendeletre. Van országos, de mindenhol helybe szabályozzák.

A 19 óra nem lehet gond. 20órától má talán, de az sem biztos.

jan. 28. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
El kell olvasni a házi rendet
jan. 28. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Valószínűleg kivan függesztve a falra a földszinten a lift mellé a házi rend.

Azért egy mai modern mosógép nem csap akkora zajt mint 60 éve pl.

Laktam olyan házban ahol 5-ig dolgoztam, fel 6-6ra értem haza, beraktam egy mosást és már üvöltött az alattam lakó. Mondtam oké, adok kulcsot, jöjjön takarítson ki, ugyanis vagy vasárnap zajongok, vagy 6 után hétköznap. Házi rendben levan írva, de általában 22-06 szabály van. Ha morog, ne törődj vele, majd már azért is radszol ha hangosan fingasz?😃

jan. 28. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:
62%

"Kertes házban eltöltött 36 szenvedés "

Visszafogod te sírni még az otthonod. Panelból mindenki menekül. És nem a panel a rossz, hanem a bent lakók debilek vannak egymással összezárva. Nekem is hisztizett a munkanélküli segélyen élő szomszédom hogy szombat-vasárnap ne mossak (hétköznap dolgozom). Most családi házban lakunk, itt akkor mosok amikor akarok.

jan. 29. 12:42
 15/16 A kérdező kommentje:

#14.

Biztos vagyok benne hogy lesz ennél nagyobb probléma is mint a mosás. Feleségemmel megbeszéltuk hogy nem tennénk ki egy gyereket annak hogy egy kertes házban kelljen felnőnie. (Már csak 3 hónap van születésig)

jan. 29. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"(Már csak 3 hónap van születésig)"

Ha zavarja a mosógép a gyerekzaj miatt is nyekeregni fog.

jan. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!