Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tényleg nem szabad este 7 kor...

Tényleg nem szabad este 7 kor egy panelben mosógépet használni?

Figyelt kérdés

7 kor centrifugáz. Új nekem ez a helyzet. Egy kertes házból ahol 100m-en belül nincs szomszéd költöztem panelba. Eddig maga a menyország minden is sokkal jobb kivéve hogy ha este 6 után mosok akkor egyből kopogtat a szomszéd hogy állítsam le.

Ez mindenhol így van? Fogadjam el vagy "illegális" 18 óra után mosni?

jan. 28. 19:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Bekaphattya. Majd 10 utan csend lesz. Addig is nezd meg a tarsashaz hazirendjet.
jan. 28. 19:35
 2/16 anonim ***** válasza:
18%

A Hazirendben benne lehet, hallottam mar ilyenrol.

Sajnos nem jo jel! Kezdodik...! A szigeteles hianya miatt van.

Nem hallatszik at a TV-je, az, amikor felkapcsolja a villanyt? Mert akkor meg fogsz bolondulni.

jan. 28. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Este 7h kor a szomszéd még ne morogjon. Természetesen este 8 után már nem indítok el mosást, de azért 7h kor még ne pofázzon nekem hogy halja a mosógépemet. Ez 1 panel lakás ,..és nem szanatórium! Egy mosógép nem kirívó hangot csinál még centri közben sem, úgyhogy viselje már el ezt a kicsi monoton zúgást.

Mond neki,..hogy akkor eladod a lakást egy brazil" családnak, akiknek a gyerekei majd lehet hogy este 11kor fognak focizni a lakásban, és ha bekopog ilyenkor hozzájuk , akkor majd megemlegetik az édesanyját egy ős foglakozással kapcsolatban, és majd a Nótár Méry-t is üvöltetni fogják.

jan. 28. 19:37
 4/16 anonim ***** válasza:
30%

Nem kapcsolodik a temahoz kozvetetten, de Nyugaton vannak olyan lakasok is, ahol egyaltalan nincs mosogep! Valami kozossegi helyen intezik el a dolgot. Egyeni velemeny, nem mervado: ide vegkepp nem koltoznek! De olyanba sem tobbe, ahol meg azt is hallom, hogy a szomszed mit gondol.

Volt olyan lakasunk, ahol az iraki spine delelott 11-kor kezdte a kotkodacsolast a fejem felett es megallas nelkul!!! este 11-ig nyomta. Masnap megjelent az ajtomban a mellette lako irani fogorvos, akitol megijedtem, mert ugy nezett ki, mint egy kisertet. Kerte, hogy a ferjem menjen mar fel hozza megbeszelni, mit lehet ezzel a helyzettel csinalni, mert nem emberi...

jan. 28. 19:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Félre értetek. Kertes házban eltöltött 36 szenvedés után én elfogadom, és betartom a szabályokat ami a sikeres társasházi élethez kell. Csak furcsa hogy 7 kor már nem zajonghatok. Hétvégén elkérem a házirendet és átolvasom.
jan. 28. 19:50
 6/16 Metionin ***** válasza:
89%
Este hétkor azt csinálsz amit akarsz. Nem hiszem, hogy a házirend a szokásos 22-6 órás intervallumon kitérne arra, hogy milyen hangosan csinálsz bármit.
jan. 28. 19:53
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

A 7 nekem is korainak tűnik, barátnőméknél este 8 után tilos iylesfajta zajos tevékenységet folytatni.

Ahol én lakok még éjfélkor is megy valamelyik fogyatékos mosógépe, mikor centriz olyan, mintha le akarna szakadni a plafon. Szerencsére csak 2 lakónak van ilyen ócska gépe, a többitől nem tör ki a frász.

De vannak itt nagyobb problémák is, mint az éjszakai mosás.

Olvasd el a házirendet, ha valamennyire értelmes a szomszéd, akkor beszélj vele is.

jan. 28. 20:00
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Szomszédot elküldöd udvariasan a francba.
jan. 28. 20:00
 9/16 anonim ***** válasza:
32%

Nyilván nem mindegy, hogy milyen mosásról van szó. Ha elindítasz egy 2-3 órás programot akkor az bunkóság. A felettem lakó is szeret este mosni (mondjuk jóval később), baromira lehet hallani.

Ha társasházban laksz el kell fogadni, hogy másokra is figyelni kell

jan. 28. 20:36
 10/16 anonim ***** válasza:
63%
Szabad megtudni, milyen elhatározásból döntöttél úgy hogy kertes házból lakásba költözöl? (Sokan inkább épp fordítva teszik ezt.)
jan. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!