Anonimkrd kérdése:
A háló szobánk alatt pince van, fűtés nélkül ami hideg, a hálószobában pedig nálunk általában 21-23 fok ami miatt állandóan víz van minden bútor alatt. Ez ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A laminált, a tapéta, minden szívja fel a vizet, ráadásul a bútorok alatt rendesen áll a víz. Kisbaba miatt muszáj meleget tartanunk, de félünk, hogy ettől minden be penészedik. Párátlanító cuccot gondoltunk venni, de nem tudom érne e valamit, mert legfőképpen az ágy alatt van víz, illetve a szőnyeg is felszívja. Vagy van más hasonló ötletetek?tegnap 20:41
1/4 anonim válasza:
Az összes pára ott csapódik le.Hőszigetelő anyagot kellene lerakni,arra szőnyeget.Gyakran 5-10 perces szellőztetést.Csak a levegő cserélődjön,a falak ne hűljenek le .
2/4 anonim válasza:
Egy páraleválasztó gép jó szolgálatot tenne.
3/4 Noren1989 válasza:
Én már inkább csőtörésre, szivárgásra gyanakodtam volna a leírások alapján.
Ennyi pára a földön nincs...
4/4 A kérdező kommentje:
Itt nincs semmi olyan cső, ez sajnos csak a lecsapódás lehet
tegnap 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!