Mélyöblítésű wc-t nem utáljátok?
Egyéni vélemény, de szerintem jobb, mint a laposöblítésű! Nálunk itthon mindig is mélyöblítésű volt, a felújítás után is direkt ilyen, míg anno az iskolában meg laposöblítésű, szóval ez utóbbinak számomra már olyan nyilvános wc feelingje van, én nem tartom komfortosnak a megjelenését!
Meg amúgyis: megáll benne a víz, így hajlamosabb a vízkövesedésre, és nehezebb tisztán tartani!
Engem nem zavar, ha felfröccsen, de amúgy ha egészben (összegyűrés nélkül) beledobsz 2 rétegben wc-papírt, nem fröccsen fel!
Aki meg hipohonder, állandóan a saját ürülékét akarja nézegetni, mintát venni belőle, az sz#rjon vödörbe, még higiénikusabb is, mint a wc-be nyúlkálni!
Kinek ez, kinek az, mindegyiknek van előnye is, hátránya is, szóval a személyes véleményedet kár erőltetni egy ilyen kérdéssel!
De.
Ezért vettem laposöblítésűt.
Te is vehetsz.
Tudom, nem csak otthon mész WC-re, ez van. :/
Ritkán fröcsen vissza a víz és szeretem mert nem büdös az egész wc szarás után.
A szüleimnek nem mély öblítésű a wcjük és olyan büdös van hogy a folyosón is lehet érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!