Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mélyöblítésű wc-t nem utáljátok?

Mélyöblítésű wc-t nem utáljátok?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy ki vesz ilyen wc-t. Van olyan, akit nem zavar, hogy visszafröccsen a víz? Nagyon nem higiénikus.

tegnap 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Egyéni vélemény, de szerintem jobb, mint a laposöblítésű! Nálunk itthon mindig is mélyöblítésű volt, a felújítás után is direkt ilyen, míg anno az iskolában meg laposöblítésű, szóval ez utóbbinak számomra már olyan nyilvános wc feelingje van, én nem tartom komfortosnak a megjelenését!

Meg amúgyis: megáll benne a víz, így hajlamosabb a vízkövesedésre, és nehezebb tisztán tartani!

Engem nem zavar, ha felfröccsen, de amúgy ha egészben (összegyűrés nélkül) beledobsz 2 rétegben wc-papírt, nem fröccsen fel!

Aki meg hipohonder, állandóan a saját ürülékét akarja nézegetni, mintát venni belőle, az sz#rjon vödörbe, még higiénikusabb is, mint a wc-be nyúlkálni!

Kinek ez, kinek az, mindegyiknek van előnye is, hátránya is, szóval a személyes véleményedet kár erőltetni egy ilyen kérdéssel!

ma 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

De.

Ezért vettem laposöblítésűt.

Te is vehetsz.

Tudom, nem csak otthon mész WC-re, ez van. :/

ma 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
2: Sajnos nem elég ehhez a 2 réteg WC-papír, olyan 8-10 réteg kell azért.
ma 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Ritkán fröcsen vissza a víz és szeretem mert nem büdös az egész wc szarás után.

A szüleimnek nem mély öblítésű a wcjük és olyan büdös van hogy a folyosón is lehet érezni

ma 03:48
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem szok visszafröccsenni! Laposöblítésűnél, meg ha nagy a rakás, akkor megvan rá az esély, hogy hozzáérsz, mikor kitörlöd a segged.
ma 04:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Visszasírom a lapos öblítésűt.
ma 08:16
 7/7 SZTANN ***** válasza:
Mindegyiknek van előnye és hátránya, és mindegyiket lehet sterilen, tisztán, bűzmentesen használni. Nem véletlen, hogy mindkettőt gyártják és használják a világban évtizedek óta.
ma 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!