Kb. 15 éves Alföldi 4024 laposöblítésű, alsókifolyású WC-t cserélnék új mélyöblítésűre. Vajon ugyan oda fog kerülni a WC körvonala?
Padlóra szereltről van szó. A régi megrepedt, töredezett, mindenképpen cserélni kell. A hely limitált, igen kicsi WC helyiség.
Kicsit aggódom azért, hogy a WC talapzata ugyanott lesz-e, illetve a lefolyó is oda esik-e.
Olvastam, hogy vannak olyan Alföldi WC-k, amiknek szándékosan van hátsó túlnyúlása, meg olyan, aminek nem. Melyik esetben melyiket használják?
A mélyöblítésű alsókifolyásÚ is ugyanoda esik. csavarozás helyett inkább ragaszd.
a lényeg, hogy a klotyó kifolyója beleférjen a régi helyére. A többi már ujjgyakorlat
Azzal is számolsz,hogy a mély öblitéséről vissza fröccsenhet a víz.
Lehet hogy megbánod.
Érdekesek ezek a webáruházak, mert eddig nekem is úgy tűnt, hogy a 4035 lesz a befutó, de van olyan bolt, ahol hosszú kivitelnek van még a 4035 is említve.
Link1: [link]
Link2: [link]
Úgy tűnik, nem nagyon van az Alföldinek most elérhető mélyöblítésű, alsó kifolyású terméke, ami nem hosszú kivitel.
4033, 4035, 7094, mind hosszúnak van írva.
Kis segítség, ha más is erre a kérdésre keresné a választ:
Elmentem egy boltba, ahol meg lehetett nézni az összes WC-t, az Alföldiből három féle mélyöblítésű is volt, összehasonlíthattam a laposöblítésűekkel.
Összességében a mélyöblítésűvel rosszabbul jártam volna, mert az alsó kifolyás lyuka teljesen máshová esik, mint a laposöblítésűnek.
A mély WC 10 centivel (!) került volna előbbre, mint a lapos, így végül maradtam a laposnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!