Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemesebb lenne mélyöblítésű...

Érdemesebb lenne mélyöblítésű csészét vásárolnom?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy elég nagyot szoktam székelni és a sekély öblítésű WC többször el is dugul meg kínlódás vele minden ürítés. Megoldás lehet mélyöblítésűre váltani? Esetleg konkrét modellt tudtok ajánlani, ami hasonló problémánál működött? Alsó kifolyású kellene.

2020. márc. 11. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Az nem a széklettől dugul el, más probléma lehet..
2020. márc. 11. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Mély öblitésüekben sincs különböző féle,csak kifolyásában .

Ennek az a lényege ,a termék azonnal a víz alá kerüljön.

Mennél kevesebb legyen a bűz.

Ennek 1 átka van,a keményebb termék a vizet az altestre

fröcsköli vissza .

2020. márc. 11. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
"Szakmailag" nem árt, ha az ember tud legalább egy pillantást vetni a testéből távozó anyagra. A széklet színe, állaga ill. annak megváltozása nagyon sok esetben hasznos információ. A vért a székletben többnyire csak így lehet észrevenni, márpedig ez nagyon fontos információ lehet. Hasonló a helyzet bélféreg esetében, amit kisgyerekeknél nem árt időnként ellenőrizni. Gyomor-bél hurut esetén a táplálék emésztettsége, emésztetlen darabok megléte szintén fontos felvilágosítást adhat. Ezek alapján én egyértelműen a lapos öblítésű mellett vagyok.
2020. márc. 11. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

A mélyöblítésű egy szenvedés, minden körülmények között visszafröcsköl. Pláne én nő vagyok, pont a védendő, érzékeny nyílásokra csapódik fel a sz.ros víz.

Amúgy egy normál wc-nek simán le kell vinni bármit, talán túl kevés vízzel öblítesz, vagy nincs jól bekötve a tartály és nem elég nagy lendülettel érkezik a víz. Ugyanilyen okból a shell szelepes sem valami hatékony. Inkább az öblítés technikával van gond, nem a wc-vel.

Van olyan wc, ami mélyöblítéses, de elöl van a torkolat, mögötte nem sík, hanem ilyen csúszda szerű. Ez használható.

2020. márc. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!