Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Felétek sem durrogtattak...

Felétek sem durrogtattak annyira, mint az előző években?

Figyelt kérdés

Az embereknek elfogyott a pénze, vagy nem tudom... de az előző évek alapján ez már itt tendencia. A csúcs valamikor 2016-18 környékén lehetett, akkor boldog-boldogtalan órákon át durrogtatott folyamatosan úgy hogy az augusztus 20-ai elbújhatott mögötte. Egészen hajnalig tartott.

Azóta egyre gyérebb a "műsor".

Nálunk idén éjfélkor szinte semmi nem volt. Még gondoltam is, hogy mi a fene, mindenki pezsgőzik, meg virslizik?! 0:10 körül itt-ott elvétve volt egy-egy durranás. De fél 1-re síri csend lett.

Felétek hogy volt? Ott is hasonló idén? Általános a jelenség?

jan. 1. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevésbé is trendi.
jan. 1. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Negyedannyi mint előző évben. Vác.
jan. 1. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is lőttek rendesen.
jan. 2. 08:22
 14/14 waland ***** válasza:
Itt délután kettőtöl másnap hajnal 2-ig folyamatos lövöldözés volt. (nem is értettem, 4 után ment le a nap...) de ez Dániá, itt fussa rá és a háziállat is kevesebb. De ezek nem 100-asok, 1-én amint lement a nap ugyanúgy volt pár elmebeteg, pedig 80km/H-s orkán volt kint.
jan. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!