Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Felétek sem durrogtattak...

Felétek sem durrogtattak olyan intenzíven, mint a korábbi években?

Figyelt kérdés

Tegnap este itt-ott durrant, aztán éjfél után egy-két perccel elkezdték lődözni a tűzijátékokat. De azt sem minden sarkon, minden háznál mint korábban, hanem csak elszórtan. Aztán ilyen fél 1 körül már szinte mindenki kussban volt.

Máshol is így volt? Nekem feltűnt a nagy kontraszt a korábbi évekhez képest.

2023. jan. 1. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Igen, nálunk is érezhetően kevesebb tűzijáték volt most.
2023. jan. 1. 09:35
 2/11 anonim ***** válasza:
26%
De igen. (Budapest.)
2023. jan. 1. 09:58
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem,de én ezt is betiltanám.Már lehet olvasni a megtörtént tűz eseteket.

Kinek hihányzik ez ? Lehet menni Ukrajnába,ott vannak fény és hanghatások bőségesen . Nyáron szárazságkor tűzgyújtási tilalom van.Eldobott égő cigarettáért is büntetés jár.Most meg bárhová lehet dobálni ezeket a veszélyes tárgyakat. Talán azért is,mert ezek gyártása is kormány körökhöz tartozik.

2023. jan. 1. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Nálunk meglepő módon igen, annyira hogy tíztől háromig ébredés nélkül aludtam a kétéves gyerekkel. De mi külső részén lakunk, anyuék belvárosi részén kisebb háború zajlott.
2023. jan. 1. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Intenzívebben, mint az elmúlt két évben, de kevésbé intenzíven, mint előtte években.
2023. jan. 1. 12:36
 6/11 A kérdező kommentje:

#3 Én az állatok miatt tiltanám be.

Nálunk egyébként pár gyerek az utcán vízszintesen kezdte lődözni a tűzijáték rakétákat és ott röhögtek rajta, hogy hárfalakat, meg kocsikat vettek célba. Nem tudom a szüleik ilyenkor hol voltak... szerencsére tűzeset nem lett belőle.

2023. jan. 1. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Én meg az állatokat tiltanám be. Nettó állatkínzás kutyát tartani, ráadásul hány embert harap meg életében kutya? Tök veszélyes, be kellene tiltani.
2023. jan. 1. 13:00
 8/11 anonim ***** válasza:
40%

Én meg az embereket tiltanám be.

A kutyaharapás azonnal ki lenne lőve.

2023. jan. 1. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

Budapest kertvárosi rész- a tetőterünkből a környéken körben lehet gyönyörködni a kilátásban ilyenkor- szeretnek is vendégségbe jönni hozzánk szilveszterkor :D

Idén kb a harmada mennyiségű tűzijáték volt, körbe-körbe mentünk az ablakok között, így kb folyamatosan tudtuk nézni úgy 23.30-00.40-ig, korábban ÓRÁKIG volt ez.

A társaságban többen is megjegyeztük, hogy észrevehető a csökkenés.

…szerencsére a petárdázás még jobban megfogyatkozott.

2023. jan. 1. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

6.

Akkor kellett volna odamenned, és nyakonvágnod őket.

2023. jan. 2. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!