Ajándék, na de mi? :S
Sziasztok!
Elég ciki a helyzet 2nap múlva lesz (hétfőn)édesanyám születésnapja, eddig mindig kitudtam találni valamit de már elfogytak az ötleteim, most rátok számítok.
Ami talán segíthet: Nem annyira ékszeres,nemrég kerültem ide hozzá szóval ha jól tudom 47éves lesz, szereti az egyedi dolgokat(ezért is akarok én valami különlegességet csinálni neki).
Nagyon remélem h tudtok nekem segíteni, sürgős lenne..
A válasz(oka)t előre is köszönöm!
Szia!
Szerintem annak is örülne, ha sütnél neki valami finom sütit. Vagy esetleg csinálhatnál neki egy képkeretet, az elég személyes és szép, ötletes is. Ha érdekelj akkor írd meg és leírom h kell, de feleslegesen nem akarok annyit írni! :)
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
3.válaszoló kb nekem is...
6.válaszoló a sütivel az a baj h 6kor kelek 14ig benvagyok a suliban aztán 16órátol 19ig edzésem van, nincs időm megcsinálni, és azthiszem pont itthon lessz..
Am igen érdekelne.. :)
Szia!
Bocsi csak most tudtam géphez ülni. :S De gondolom már késő...
Azért leírom a képkeret elkészítésének módját:
vegyél egy sima kb 200 Ft-os fa képkeretet (Ikea, Kika)
meg mozaik köveket hobbi boltban lehet kapni, meg fúga port, azt is ott lehet.
Az utóbbi kettő is elég olcsó, ha többet veszel a mozaikból jobban megéri, mert sok más dolgot is lehet vele díszíteni.
Nos fogod a képkeretet, és ahogy Te szeretnéd ráragasztod a köveket. (én pl, összetörtem őket és kaotikusan, de félig szimmetrikusan rendeztem el :) )
Majd a port vízzel kikevered, és a kövek közti résekbe kened. Vársz amíg megszárad, ha kész akkor simán lefested a kövek közötti részeket vmi olyan színnel ami megy a kövekhez és kész.
Bele egy közös fotó, és szerintem tuti ajándék.
Én tavaly karácsonyra a barátomnak csináltam ilyet és nagyon örült neki! :D Jobban mintha valami drága szirszart vettem volna Neki! :)
Remélem sikerült örömet szerezned anyudnak!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!