Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Maximum 5 millió forintból,...

Maximum 5 millió forintból, hogyan oldanátok meg a lakhatást? Egy ember mondjuk hogy férfi. Albi nem játszik.

Figyelt kérdés
dec. 17. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Rengeteg lehetőség van.

dec. 18. 06:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
dec. 18. 07:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Falu, hitel
dec. 18. 10:01
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Én tizenötből nem tudom megoldani, csak albiban, úgyhogy sok sikert. Annak, aki az eldugott magyar falvakban az ötmillás viskókat ajánlja: munkalehetőség is van mellé? Ahol munka van, megfizethetetlen a lakhatás, ahol munka nincs tudsz lakni, de élj meg, ahogy tudsz :(
dec. 18. 12:48
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező nem akar se hitelt, se albit, azért linkeltük, hogy akkor maradnak a világvégi romok, vagy városokban a jogi problémás mini szuterének, garázsok. Olyan nincs, hogy a valóságot az ember maga köré hajlítja toporzékolással, hanem sajnos ahhoz kell alkalmazkodni.
dec. 18. 15:22
 16/18 anonim ***** válasza:
95%
Annyi pénzből elvégzel 1 tanfolyamot, vagy többet, mondjuk cnc, programozó, vagy hegesztő vagy töxöm tudja, aztán dolgozol, fejlődesz benne, meg letolsz 5 évet nyugaton.
dec. 18. 15:27
 17/18 Noren1989 ***** válasza:
68%
Mennyi időre, inkàbb az a kérdés. Én a helyedben megkéselnék egy nekem ellemszenves személyt, aztàn meg lesz oldva 10évig a lakhatàsod.
dec. 18. 19:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, de nem szeretnék 10 évig homoszexuális partnert, vagy partnereket.
dec. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!