Xaba89 kérdése:
5 millio forintbol lehet egy uj hazat epiteni?
Figyelt kérdés
Egy olyan hazra 10X10 meteres hazra gondoltam 1 emelettel. A foldszinten lenne 2 szoba, konyha, furdoszoba es az emelet manzardos lenne es ott 1 szoba egy nagy living es ott is egy spajsz. A foldszintet teglabol gondoltam az emeletet pedig faszerkezetbol. Mi a velemenyetek?2012. febr. 20. 04:23
1/16 anonim válasza:
Persze lehet, de szerintem pár misi még kelleni fog hozzá mire teljesen elkészül.
2/16 anonim válasza:
Sok pénzt elvisz az előkészület is, tervezős, villany, vízbevezetés, építésihatóság stb. Ha még szakemberrel csináltatod akkor nem lehet. Ha te csinálod, akkor valószínüleg lehet, ha jól gazdálkodsz a pénzzel.
3/16 anonim válasza:
5 milliobol ma hazat epiteni.kizart dolog. szamolj inkabb 10 milliot. ha mar az ember hazat epit akkor minosegit epitsen..telek megvan mar?
4/16 gomzoli válasza:
Lehet hát, bontott deszkából.
5/16 anonim válasza:
Húha! tehát, egy emeletes, minimum 100 m2-es tégla házat szeretnél 5 millióból?
Lehetetlen!
Hacsak nem valami szedett vedett hulladékból építed meg. pl bontott tégla. Amiből nem ajánlatos házat építeni.
Egy ekkora házat úgy gondolom 15 millióból már talán fel lehet építeni.
Mi szimplán egy földszintes, 70 m2-es házat építettünk 11 millióból, és még sajnos nincs befejezve. Szerintem még 1 milliót tuti rá kell költenünk.
6/16 anonim válasza:
Ha a telek már megvan, minden szakmából van ismerős, te is értesz mindenhez, van bontott tégla és erdő, akkor szűkösen talán megvalósítható, ha bármelyik hiányzik, nem kezdenék bele.Félretéve fentieket és a viccet, a legolcsóbb tégla 60 Ft, és nem egy kell belőle...Inkább egy szintes, könnyűszerkezetest, vagy kész faházat vennék ennyiből, amit még szigetelnék.
8/16 anonim válasza:
10 alatt szerintem nem érdemes belevágni.
Sok váratlan dolog is jöhet, 5 millió nem elég erre.
(egy építész)
9/16 A kérdező kommentje:
ez komoly???? Biharkeresztesen meg a kornyeken 5-6 milliobol mar kesz lakast veszel.
2012. febr. 20. 13:32
10/16 anonim válasza:
Igen, ez így van. Ilyen nyomott ingatlan árak mellett nem éri meg építeni.
Pl.: Egy ismerősöm ~30 milláért épített egy eldugott, de annál szebb helyen, az ingatlan az elhelyezkedése miatt olyan 15-20 milláért lenne eladható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!