Hogyan kell modern házat építeni, és kb. mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Itt inkább profik tanácsát kérném, én ilyenre gondoltam:
Arra lennék kíváncsi hogyan kell így megépíteni, hogyan kell az ilyen színtolást és hogy hogy a ház fala ilyen fehér és sima, miből van?
2012. febr. 17. 05:52
1/2 anonim válasza:
Nincs ebben semmi extra, téglából vagy betonlapokból is meg lehet építeni. Attól lesz olyan fehér és sima, hogy egyenes a fal, egyenesre van vakolva, és utána fehérre festették :D
2/2 anonim válasza:
Ez nem szinteltolásos, csak nem a teljes földszintre lett emelet építve. Az építés költsége annyi mindentől függ (telek, épület mérete, felhasznált anyagok, gépészet stb.), hogy konkrét tervek nélkül senki nem fog neked még csak nagyságrendi árat sem mondani. De alaphangon 40-50 millától indul. A fala valószínűleg nem teljesen sima, csak egy ekkora képen nem látszik jól. Szerintem színező vakolattal vakolt fal, minél kisebb a vakolat szemcsenagysága, annál simább hatású a felülete. Ahhoz, hogy tartós legyen, muszáj a színező vakolatot ráhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!