Lakásriasztó BASIC CSOMAG nehéz szerelni illetve építeni?
Itt egy példa képként
Szeretnék ehez hasonlót vásárolni teszveszen van 5000-10000 forint között de az csak a doboz kezelő és esetleg egy mozgásérzékelő!
Szeretnélek megkérdezni titeket hogy mit javasoltok milyen legyen?
És ha használtam veszem a kódot tudom e programozni én vagy kell hívjak valami riasztóprogramozót?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Nem bonyolult a felszerelés, de a bekötéssel és a programozással megszenvedsz ha még soha sem csináltál ilyen dolgot! Ez a szett egy kicsit drága, vannak sokkal olycsóbbanis akár ugyanilyen szettek.
A legtöbb központot lehet reset-elni, és egy leírás segítségével fel is lehet programozni, de egy szerelő (akár én is) felprogramozza 10 perc alatt esetleg be is köti az eszközöket, és egy csomó idegeskedést megúszol mindössze 10000 Ft-ért. Bár a legtöbben szeretnek saját cuccokkal dolgozni, és szerintem a mai világban találsz olyan szakembert aki 70-75000 Ft-ért megcsinál egy ilyen 2-3 érzékelős rendszert, és akkor van rá garancia is.
nem nehéz sztem,én is csináltam már ilyet..
viszont a púrhabos megoldás mókás és akkor pl nem szól a riasztó erre figyelj...
köszi a segítséget még csak nézelődök! :)
De azt nem tudtam hogy a bekötés meg a felprogramozás is iylen herce hurcával jár.. mert ugye be kell hütni teljesen a 220 ba
Meg lehet csatornázni furni faragni amugy ilyen dobozt amiben a központ van nem láttam sehol sem..
Írodákba sem láttam csak a kezelőt láttam a mozgásérzékelőket meg kint a szirénát.
Ezt a dobozt hova kell közni bárhova lehet lakáson belül? És annak be kell lennie teljesen dugva a hálózatva vagy be kell közni teljesen?
Tessék, itt a telepítői leírása az általad kinézett központnak (DSC PC585):
Olvasd át és döntsd el akarsz-e nekiállni egyedül!
:)
Bocs az előző link nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!