A tető mely részére kell szerelni a szélkakast egy nyeregtetős házon?
Próbáltam neked a neten infót találni, de a szélkakas szóra mindig Orbán Viktor nevét adta ki a gugli.
Azután ezt találtam:
"A szélkakas új néven és új helyzetben is hasznos szolgálatokat tett Póstaynak. Az egykori marxistából lett mind sikeresebb üzletember mindig tudta, hogy honnan fúj a szél, így minden kockázat nélkül szélnek ereszthette régebbi, túlhaladott nézeteit. Esténként, ha kiállt a háza kertjébe, egy-egy napot lezáró, üdítő vizelésre, tájékozódásul felnézett a kakasra, nehogy szél ellen próbálkozzon." :-)
:)) Hát ez jó! persze, azt tudtam, hogy a szélirányt mutatja. Csak azt nem értem, hogy ez nekünk miért jó? :) Miért jó, ha tudjuk h "na onnan fúj a szél"... Hisz ezer árulkodó dolog van, amiből meg tudjuk állapítani. :)
Egyébként bírom az ilyen kakasokat. Nagyon tetszenek! Én a tető elejére raknám, hogy jól lássa mindenki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!