Maximum 5 millió forintból, hogyan oldanátok meg a lakhatást? Egy ember mondjuk hogy férfi. Albi nem játszik.
Mi az, hogy “albi nem játszik”?
Remélem, csak a kérdésed ilyen trehány…
Nem mindegy, HOL, mennyi időre, milyen elvárásokkal és milyen korú vagy van-e jövedelmed és az mennyi?
- 20%-nyi önerő (fiatal esetében 10%) ez az összeg, ha dolgzó, hitelképes ember vagy, egy 25-45 MFt-os sávban is elég lehet- fővárosi közepes garzon vagy 1,5 szobás is kijöhet ott, de a törlesztő közel lesz 20-25 évre a 260-300 ezerhez. Ha jól keresel ez egy opció
- ha nem keresel jól, nem vagy hitelképes, de legalább dolgozol, akkor bizony a bérlés marad- nem kell 250 ezresbe menni, lehet, nem egyedül és az 5MFt lassan kiegészíthető vagy ha rosszabb a helyzet, akkor pótolni jó, havi 20-50-100 ezerrel elkopik, de legyen cél jobb munka stb
- egyetemista vagy? Inkább ne verd el, tanulj, vállalj plusz melót is, ha tudsz- ha nem megy a tanulás kárára és érdemes nem instás celebeket lesegetni- van kollégium, piaci ár alatt jóval, a pénzed a képzésed végéig erre elég
… és ez csak 3 opció volt, tudnék másik 20-t, de ha azzal nem tisztelsz meg, hogy normálisan megosztod a részleteket, senki nem vesz komolyan…
Mit nem fogsz fel, hogy de, a legtöbb embernek, akinek nincs vagyona, ingatlantulajdona, igenis opció.
Neked egyik sincs és úgy tűnik opciód se, stílusod se. Akkor tessék: itt a válasz, ami hallani szeretnél: húúúúúú de rossz neked, sajnállak, sírjunk együtt, igazad van.
Ilyen hozzáállással meg stílussal mégis mit vársz, komolyan?
#5: na, ezért fogod az utcán végezni... :D
Vegyél belüle egy üres telket, és hozass oda egy konténert. Vagy rakj rá egy sátrat. A maradékból vegyél k*rva sok takarót.
Vagy a világ végén valami vájog vacak kijöhet belőle. Ingatlan.com csak téged vár.
Én ugyan nem.
Rendben a lakhatásom, életem, sőt másik lakhatása is múlik rajtam, így a kérdést olvasva gondoltam segítek, de bunkó, kötözködő alakoknak nem érdemes.
A szó, amit keresel, a köszönöm válaszolók lett volna, de gondolom feleslegesen magyaráznám- olvasok mást, míg elálmosodom, neked meg jó puffogást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!