Milyen megoldás lehet hogy ne párásodjon be a "munkás" szemüvegem?
Figyelt kérdés
Porolós munka, maszk és szemüveg is van rajtam. Ez utóbbi állandóan párás. Valami ötlet?dec. 6. 14:58
1/4 anonim válasza:
Fújjon egy kis mennyiségű borotvahabot a szemüveg lencséire.
Egy kifejezetten szemüveg törlésre alkalmas kendővel polírozza rá a lencsére.
2/4 anonim válasza:
Nincs működő megoldás. A fizika mindig és mindenhol működik. A vizet nem lehet becsapni. Ha a harmatpontjánál hidegebb felülettel találkozik, akkor ki fog rajta csapódni, bármit csinálsz is. Olyan megoldás van, hogy nem páraként, hanem folyékony vízként fog lecsapódni, de az is erősen zavarja a látást, már maga a víz is, plusz még beleragad minden por. (Én is szemüveges vagyok, körbejártam már a témát.)
3/4 anonim válasza:
Én hallottam már, hogy van ilyen párásodás elleni spray, de nem próbáltam, hogy mennyire hatásos.
4/4 anonim válasza:
Én már próbáltam. Pára helyett vékony vízfilm lett tőle a szemüvegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!