Az orvosokon kívül mely egészségügyi dolgozók kapnak szolgálati lakást?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom az ápolók is kapnak.
Én jelenleg gyógytornásznak tanulok,vidékről származom ahol nincs munka lehetőség még diplomával sem. Albérletet először ki venni eléggé nehézkes lenne.
dec. 1. 16:19
1/3 anonim válasza:
Barátnőm nővérként nővérszállón lakott egy ideig, de hogy mennyibe is került neki, azt nem tudom már.
2/3 A kérdező kommentje:
Gondolom ez függ hogy melyik városban van. Budapesten lehet akár 50 ezer forint is. Ami jobb mint egy albérlet haha.
De itt 20 ezer forint.
dec. 1. 16:54
3/3 anonim válasza:
Egyiknek sem jár. Csak vannak települések, ahol adnak, másutt meg nem adnak. Cégek, esetleg kivételes intézmények is vannak, ahol egyik vagy másik vezető, dolgozó kaphat szolgálati lakást, férőhelyet, munkásszállást (erről a cég helyi szabályzata rendelkezhet) ...
Kötelezően, jogszabályban senkinek sem jár ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!