Zuglói Egészségügyi Szolgálatban (Örs vezér tere) jó reumatológus?
Kaptam beutalót a XIV. kerületi rendelőintézetbe, a reumatológiára, de mielőtt időpontot kérek, van tapasztalata valakinek, hogy kihez érdemes és kihez nem?
Reumatológián még nem voltam, ezért orvosom sincs, 2 osztályon voltam már ebben a rendelőben, és katasztrofális volt a "vizsgálat" és az orvosok stílusa is. Tudom tapasztalatból, hogy sajnos ez már sokszor alap, bármelyik intézményben, de hátha tudtok ajánlani valaki itt.
Köszönöm az eddigi tapasztalatok leírását. Akkor leszűkült 4 orvosra az Örsön, vagy a XV-be most ajánlott (csak oda még nincs beutalóm).
Sajnos én is így jártam a XIV-be, csak az ortopédián, hogy gyógyszer, tapasz, de fizikót azt nem, másodjára, mikor visszamentem, én kértem külön, így kaptam beutalót oda. Majd mikor ínhüvelygyulladással mentem, nem hajlott az ujjam, rámarkolt és fizikailag behajtotta, majd mondja, hajlik ez. Kösz, majd beszar... úgy fájt, így én is be tudtam volna hajlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!