Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Jó, lelkiismeretes reumatológu...

Jó, lelkiismeretes reumatológust ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Legjobb volna Tiszántúlon, de igazából máshol is megoldható. A lényeg, hogy tényleg jó legyen, aki nem rendez le semmit csak vállvonogatással.
2021. okt. 4. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, de Bp.en...
2021. okt. 4. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy tiszantul? Mert az elég nagy terület. Én Csongrád megyében tudok
2021. okt. 5. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Direkt azért írtam, hogy nagy területen hátha akad. Édesanyámnak van elég komoly gondja, helyben (Békés megye), már mindenkinél megfordult, de ugyanazt a kört futotta le mindenhol, nulla eredménnyel. Kb. már bárhova elmennénk ajánlásra, akár messzire is.

Csongrád megye tökéletes lenne, ha tudnál ajánlani, nagyon örülnék!

2021. okt. 5. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a baja?
2021. okt. 5. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát- és bokafájdalmai vannak, és eddig semmilyen vizsgálat eredménye nem tárt fel olyan okot, amitől ekkora fájdalma lehetne.
2021. okt. 6. 07:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Hódmezővásárhelyen Balázs Éva dr. Vagy szegeden kertész Tekla.

Attol függetlenül hogy nem tudják mitől van kezdtek már vele valamit?

2021. okt. 6. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!