Házi orvosom nem vizsgált meg,mert már megcsinálta a papírmunkát....!Szerintetek lelkiismeretes doki?
Házi orvosom 13-17:00 rendel!
16:00 dolgoztam.Munka után azonnal lementem hozzá(10 perces út).Közölte velem,hogy már megcsinálta a papírmunkát,nem vizsgál meg,különben is kérjek időpontot!Mondtam neki,hogy nagyon fáj a bal oldalam,lassan 2 hónapja és mivel nem vagyok egy beteges típus,még én kértem elnézést amiért nem tudtam,hogy időpont és 5 helyett 4-ig tart a betegellátás;hozzáteszem rendelési időben mentem,fájdalmakkal!
Mondta,hétfőre tud időpontot adni!Király!Addig????
Mint orvost,nem érdekelte a fájdalmam!
Járt már így valaki vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen és az oldalam nagyon fáj:(
Amugy te hol elsz? Remlik a covid, virushelyzet?
Mar ezer eve idopontot kell kerni haziorvoshoz is, nem ertem a felhaborodasodat.
Ha covid miatt időpontozni kell, akkor a doki miért tartotta fontosnak megemlíteni hogy végzett a papírmunkával mára...?
Mellesleg én ezt csináltam volna: azon nyomban a váróból felhívtam volna, hogy adjon időpontot. Méghozzá mára, mert szemmel láthatóan már 1 óráig nem jön senki...
16 órakor lejár a munkaideje, ha 17-ig rendel? Érdekes...
Bár jól passzol ahhoz, amikor 8-tól rendelnek, de csak 9-től vannak ott.
9:48-as
Nem járt le a munkaideje(csak már megcsinálta a papírmunkát)!
13:00-17:00 tart a rendelés!
Az én munkaidőm tartott 16:00-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!