Hol tároljátok a hosszú szárú téli csizmákat? Akárhol keresek cipősszekrényt,vagy polcot, nem találok mert a polcok közti távolság lapos sarkú, meg tornacipőre esetleg rövid szárú csizmára van kitalálva. Tényleg kíváncsi vagyok,ki hogy oldja meg?
Figyelt kérdés
ma 09:26
1/3 anonim válasza:
Az eredeti dobozában tárolom és úgy a szekrénybe.
2/3 anonim válasza:
Én is a dobozában tartom, minden nem használt cipőt oda teszek vissza, a dobozt pedig a szekrénybe. Nem kell keresgélni, ha szükségem van rá. És rá is írom a doboz oldalára, mi van benne, egyszerű áttekinteni.
3/3 anonim válasza:
Amit használ9k éppen, az a télikertben van a bejáratiajtó mellett, ami meg el van rakva, annak meg saját gyártású cipősszekrényem van. Asztalos vagyok így könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!